.

.

Играчка от коча билка под формата на Охлюви - Въртящи Стенен топка от коча билка, Модерна Играчка За почистване на зъбите на котките от Ухапване, 2022 Нови Въртящи Сло?

Играчка от коча билка под формата на Охлюви - Въртящи Стенен топка от коча билка, Модерна Играчка За почистване на зъбите на котките

BGN 43.07

Брой продукти
На склад

✾【Лигав и въртящи】 : Тази крушка има дебела стикер отдолу, която може надеждно прикрепени към всяко място, например на стената, ножкам стола, пода и тТя може да се върти, така че вашата котка може да се играе с него, да се забавляват и да остане. ❃【Безопасни МАТЕРИАЛИ】 : Тъй като тези играчки за вылизывания котки, предназначени за игри, с вашите домашни любимци, те са идеални за котки забавление и ще доставят вашата котка удоволствие.Размери : Цвят : Розов, Сив, зелен. ❃【Подобряване на здравето】 : може да се засили и безпокойство.Съдържащи се в него хранителни вещества допринасят за изпразване на червата, помагат на котката да се отървете от космени топки и прави вашата котка по-здрави и по-щастливи. съдържа нещо, което не може котки.Когато котката ви е необходимо, тя ще се справи с лек дискомфорт в стомаха, добавя витамин С и ще се увеличи. ❃【Широко приложение】 : в Основата на тези играчки за котки самозалепващи, така че лесно можете да се залепи ги на легло, диван, врата, стена, прозорец или друго място, са идеални за това, че котката да оближе и да играе с тях. ☎ Най-доброто обслужване на клиенти : обслужване на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в първи път, за да ви осигури най-добрия опит пазаруване. ✾【Лигав и въртящи】 : Тази крушка има дебела стикер отдолу, която може надеждно прикрепени към всяко място, например на стената, ножкам стола, пода и т.Тя може да се върти, така че вашата котка може да се играе с него, да се забавляват и да остане. ❃【Безопасни МАТЕРИАЛИ】 : Тъй като тези играчки за вылизывания котки, предназначени за игри, с вашите домашни любимци, те са идеални за котки забавление и ще доставят вашата котка удоволствие.Размери : Цвят : Розов, Сив, зелен. ❃【Подобряване на здравето】 : може да се засили и безпокойство.Съдържащи се в него хранителни вещества допринасят за изпразване на червата, помагат на котката да се отървете от космени топки и прави вашата котка по-здрави и по-щастливи. съдържа нещо, което не може котки.Когато котката ви е необходимо, тя ще се справи с лек дискомфорт в стомаха, добавя витамин С и ще се увеличи. ❃【Широко приложение】 : в Основата на тези играчки за котки самозалепващи, така че лесно можете да се залепи ги на легло, диван, врата, стена, прозорец или друго място, са идеални за това, че котката да оближе и да играе с тях. ☎ Най-доброто обслужване на клиенти : обслужване на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в първи път, за да ви осигури най-добрия опит пазаруване. ➤Характеристики : ❃【БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ】 : Тъй като тези играчки за вылизывания котки, предназначени за игри, с вашите домашни любимци, те са идеални за забавление котки и ще доставят вашата котка удоволствие.

Други функции

Най-добри сделки