.

.

378 Броя Набор от Сургучных Топки Восъчни Перли за Штамповых Печати Набор от Частици Осмоъгълна Восъчен печат в Пластмасова кутия 15 Тежи 15 Цвята Пелети Сургучной пе?

378 Броя Набор от Сургучных Топки Восъчни Перли за Штамповых Печати Набор от Частици Осмоъгълна Восъчен печат в Пластмасова кутия 15 Тежи

BGN 16.83

Брой продукти
На склад

Всяка восъчна топчета е с диаметър от 0,35 инча (0,9 см) и височина 0,2 инча (0,5 см)Всяка топчета тежи 0,2 грама.Благодарение на мини размер и леко тегло можем да използваме около 3 парчета на восъчните топки за печат, за да е много удобно да се направи восковую печат.след това ние сме поставили тези сургучные печати за украса на пликове, покани, поздравителни картички и всякакви творчески проекти и др Набор от восъчни печати смешни Sealing Sealing Wax Beads box се състои от 15 корита.Във всяка мрежа се поставят восъчни топки с определен цвят, само на 15 цвята.Във всяка мрежа опаковани 25-28 бр. восъчни запечатване на частици, напълно опаковани.Само около 368-395 бр. запечатване на восъчните топки.Използвайте по-дълго!. ?❶ Красив цвят = Този комплект за запечатване на кола маска включва 15 цвята, във всеки цвят по 25 парчета, той почти е подходящ за всеки, който използва за различни цели, например за различни цветове на пликове, покани или съчетаване на цветове по ваш вкус.Всички те са в стил ретро, лъскава и леко. ?❷ Лесно да изберете и съхранява = комплектът включва : 375 бр. топки сургуча за да бъдат запечатани в кутия от 15 корита, размер 19 см x 13 см x 2,2 см (прибл. Това е пълен комплект за запечатване на кола маска, която отговаря на вашите нужди. ?❸ Високо качество = Тези топки, за да сургуча са изработени от висококачествена смола и восък, бездымны, лесно се стопи, бързо да изсъхне и им е трудно да се прекъсне. ?❹ Сургучные мъниста във формата на осмоъгълник = Тези сургучные мъниста са не само красива восьмиугольную форма, но и подходящ размер, можете да използвате 2 или 3 топки за запечатване и декорации пликове, сватбени покани, поздравителни картички и т. ? ❺ Широко приложение = Мъниста от сургуча за сургуча може да се използва в много случаи, като например сватбени покани, карти, ръкописи, пликове, колети, пощенски картички, занаяти, подаръци, запечатване на вино, опаковане на чай или козметика, покани за партита и други занаяти.

Други функции

Най-добри сделки