.

.

ЛГБТК Трансгендер Правата на Човека Флаг Промытая Деним бейзболна шапка Регулируема Солнцезащитная Шапка Реколта Памучен Шапка на Татко, Шапката на шофьор на кам?

ЛГБТК Трансгендер Правата на Човека Флаг Промытая Деним бейзболна шапка Регулируема Солнцезащитная Шапка Реколта Памучен Шапка на

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

100% ПамукЗакопчалката на ключалката. 【Благородна выстиранная деним шапка】-Denim бейзболна шапка изработена от выстиранной деним плат (100% памук), мека, комфортна и лека.Впитывающая пот лентата вътре помага поглъщат потта, която изсъхва бързо и пропуска въздух. 【Стилна шапка за папата с флага ЛГБТК-трансджендър и правата на човека】 -Тази шапка за папата с извит ръб, украсен с уникален дизайн, модна и не е предмет на време.Той отлично ще се комбинира с ежедневните дрехи и наистина подчертават вашата индивидуалност. 【Регулируема шапка от слънцето】 - Модерна шапка е с размер 3.5 инча (тулья) * 2.8 инча (поле) * от 22 до 23 инча (бсп).Той е снабден с метална регулируема катарама, така че можете свободно да регулирате размера, за да се осигури максимален комфорт и надеждна кацане.Защитете кожата си, за да махнете косата от лицето и очите, изнасянето на тази слънцезащитна шапка с широка периферия, по време на всички дейности на открито. 【Широко приложение】 -Тази удобна спортна шапка - функционален must-have, който е подходящ за по-голямо количество модели, отколкото можете да си помислите, лесно се комбинира с всички дрехи.Той е подходящ за различни видове дейности на открито, като ски, сноуборд, кънки, бягане, каране на колело, туризъм, разходки на кучета и много други. 【Чудесен подарък】 - Стилна бейзболна шапка - перфектният аксесоар по всяко време на годината.Нашата очарователна шапката е подходящ за всеки човек.Това е идеалният подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, Коледа, Черна петък, киберпонедельник, Нова година, Свети Валентин или други специални дни.Висококачествен материал : мека, лека, дишаща.Стилни аксесоари : с принтом под формата на уникални шарки, модерен и съблазнителен.Страхотни аксесоари за четири сезона.

Други функции

Най-добри сделки