.

.

20 БР. Чехли с въже, Чорапи с Парцал за миене на пода, Пере Многократно Чехли С Въже, Чехли За почистване на Седалките от Микрофибър, Многофункционални Меки Чехли за И?

20 БР. Чехли с въже, Чорапи с Парцал за миене на пода, Пере Многократно Чехли С Въже, Чехли За почистване на Седалките от Микрофибър,

BGN 7.20

Брой продукти
На склад

? Мек материал : Нашите чехли за парцал са изработени от влакнести материали от шенилна, който е много мек, се поддава добре на обеззараживанию, добре абсорбира вода и може да се използва повторноВградена конструкция на еластична лента го прави подходящ за повечето хора (възрастни и деца). ? Суперценный комплект : Вие ще получите 20 броя чорапи за парцал 5 различни цвята, включително розово, лилаво, оранжево, зелено и синьо, по 4 броя от всеки цвят.Достатъчно на брой и ярки цветове, удобни за почистване на различни места.Различни членове на семейството също могат да носят различни цветове, заедно отстранявани и получаване на удоволствие от работа у дома, заедно с вашите деца. ? Лесна употреба : С помощта на нашата парцал можете да миете подове по време на ходене, повече не остават отпечатъци от обувки или на стъпалата, можете да освободи ръцете си за други работни места у дома, повече не ставане на колене или навеждане за събиране на реколтата.Те също са подходящи за използване по време на посещението на гостите. ? Лесен за почистване и многократно : Нашите чорапи с парцал за миене на подове за многократна употреба и лесно почистване, поставете ги в машина за почистване.Когато изсъхне, ще получите почти нова. ?Широко приложение : Нашите чехли от микрофибър могат да се носят директно върху краката или да се използва като накрайник за меки материали на швабре, която може да се използва за миене на подове, прозорци, баня, тоалетна, офис, кухня, миене на прозорци или почистване на автомобили.Идеална за заети домакини, мързеливи мъже или деца. ? Мек материал : Нашите чехли за парцал са изработени от влакнести материали от шенилна, който е много мек, се поддава добре на обеззараживанию, добре абсорбира вода и може да се използва повторно.Вградена конструкция на еластична лента го прави подходящ за повечето хора (възрастни и деца). ? Суперценный комплект : Вие ще получите 20 броя чорапи за парцал 5 различни цвята, включително розово, лилаво, оранжево, зелено и синьо, по 4 броя от всеки цвят.Достатъчно на брой и ярки цветове, удобни за почистване на различни места.Различни членове на семейството също могат да носят различни цветове, заедно отстранявани и получаване на удоволствие от работа у дома, заедно с вашите деца. ? Лесна употреба : С помощта на нашата парцал можете да миете подове по време на ходене, повече не остават отпечатъци от обувки или на стъпалата, можете да освободи ръцете си за други работни места у дома, повече не ставане на колене или навеждане за събиране на реколтата.

Други функции

Най-добри сделки