.

.

LIVHOLIC 200 Цветна Картонена хартия, Цветна Картонена тегло 250 гориво, Тяжеловесная Опаковка от Крафт-хартия за diy, Албуми, Производство на хартия, Ученически пособия (200)

LIVHOLIC 200 Цветна Картонена хартия, Цветна Картонена тегло 250 гориво, Тяжеловесная Опаковка от Крафт-хартия за diy, Албуми, Производство

BGN 31.99

Брой продукти
На склад

✔ Защо да изберете нашата Разноцветную хартия : 200 Листа!!Отпред и отзад с различен цветен оттенъкПовече от 32 цветове са Плътни, Здрави, гладки.Разнообразие от цветове, Ценени В опаковката. ✔ Цветовете се Делят на Червени, розови, Сини, Лилави, ментови бонбони, жълтите.Лесни за рязане, късане, започва да блести, залепени.Съвместим с машина за производство на шаблони, машина за щанцоване, щампи за рязане на метал, папки за релеф, с мастило и с щампи, прах за релеф, журналированием шаблон и микшированием . може да се създават повече. ✔ Е идеален за вземане на двойни хартиени цветя, банери, овсянок, поздравителни картички, кръгъл венец, венец, с пискюли, за дома, почивки, сезонни декорации.Зелени подходящ е за Деня на Св. Патрик, Оранжево - до есента и Хелоуин, червени - за Коледа и Нова година и т. Или създаване на повече слоеве за своя албум за албуми. ✔ Многоцветен картон с дебелина 250 гориво, размер 21 * 29,5 см, а не обикновен 8,5Х11 инча. ✔ Хартия за scrapbooking Rainbow може да тренираме мозъка на децата да разпознават цветове, създавайки по-забавно с децата в детска възраст.Да бъде Аксесоари за diy за училищни образователни игри за учители.Кой може да откаже на такава красива опаковка от крафтовой хартия. 200-Листа, декоративна цветна хартия за картички.

Други функции

Най-добри сделки