.

.

MilkShot Лавовый Камък, Мъжки Гривни За Облекчаване на Тревожност, Регулируем Маншет с Тигровым Око, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия, Лавовый Гривна, Подаръц?

MilkShot Лавовый Камък, Мъжки Гривни За Облекчаване на Тревожност, Регулируем Маншет с Тигровым Око, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Натурален Лавовый камък и топчета с Чакрите 【Гривна-дифузор етерично масло】 Тази гривна-чакра представлява гривна-дифузор етерично масло от естествен камък.Регулируема гривната 8 мм lava rock 7 chakras порест, който абсорбира любимите си етерични масла, просто капните малко любимия етерично масло на гривна от лава мъниста, и аромат лава камъни ще продължи през целия ден. 【Размер】 Размера на гривната е с чакра е около 7 сантиметра, която е подходяща и за носене на жените и мъжете.Този регулируема гривната е много здрав и му е лесно да се прекъсне.Удобен за носене и лесно да правите. 【Материал】 Тази гривна с чакрите е изработен от естествен лава камък и плетени въжета от мъниста с чакрите.Регулируем маншет не е без аромат, траен и проектиран за продължителна употреба.Гривна от лава зърна е с ниска плътност, леко тегло.Чувство на прохлада в ръката може да успокои тревогата. 【Идеален подарък】 Тази гривна с чакра е идеален за подаръци по различни поводи, като Деня на св. Валентин, Коледа, годишнина, рожден ден, празник и т., Можете да бъдете абсолютно сигурни, че гривна от лава мъниста ще бъде уникален и смислен подарък за семейството, приятелите, любовници или за вас самите. 【Гривна с чакрите】 Този регулируема гривна е оборудван с 7 топки за изцеление чакри, които ще се възстанови вашето духовно, емоционално, умствено и физическо здраве.Декорация на гривната от лава мъниста в продължение на дълго време благоприятно влияние върху вашето безпокойство и стрес.Натурален Лавовый камък и топчета с Чакрите. 【Гривна-дифузор етерично масло】 Тази гривна-чакра представлява гривна-дифузор етерично масло от естествен камък.Регулируема гривната 8 мм lava rock 7 chakras порест, който абсорбира любимите си етерични масла, просто капните малко любимия етерично масло на гривна от лава мъниста, и аромат лава камъни ще продължи през целия ден. 【Размер】 Размера на гривната е с чакра е около 7 сантиметра, която е подходяща и за носене на жените и мъжете.Този регулируема гривната е много здрав и му е лесно да се прекъсне.Удобен за носене и лесно да правите. 【Материал】 Тази гривна с чакрите е изработен от естествен лава камък и плетени въжета от мъниста с чакрите.Регулируем маншет не е без аромат, траен и проектиран за продължителна употреба.Гривна от лава зърна е с ниска плътност, леко тегло.

Други функции

Material:
Lava RockWeight
Най-добри сделки