.

.

Комплект аксесоари за микроскоп, за възрастни 28 бр. Регулируеми Точков Led Лампа Microscopio Заполняющий Светлина Осветител Лабораторни Консумативи (Цвят: B Тип 32 мм)

Комплект аксесоари за микроскоп, за възрастни 28 бр. Регулируеми Точков Led Лампа Microscopio Заполняющий Светлина Осветител Лабораторни

BGN 39.81

Брой продукти
На склад

Ъгъл осветление може да се регулира яркостта може да се регулира, както и работно място не е заетоМаксимална изходна мощност : 3 Вата. Максимална осветеност : 30000 LUX-35000 LUX. Корпус цвят на продукта : бял.Използва висококачествени материали, е трайна, има стабилни резултати и може да се използва в продължение на дълго време.Незаменим аксесоар за микроскоп.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.Ъгъл осветление може да се регулира яркостта може да се регулира, както и работно място не е заето.Максимална изходна мощност : 3 Вата. Максимална осветеност : 30000 LUX-35000 LUX. Корпус цвят на продукта : бял.Използва висококачествени материали, е трайна, има стабилни резултати и може да се използва в продължение на дълго време.Незаменим аксесоар за микроскоп.Това е практичен аксесоар, лесен за инсталиране.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.Диапазон на регулиране на яркостта : 0-100% се регулира от Време на използването на продукта : > 30000 часа Цветна температура : 6500 До 7000 До Формата на продукта : закръгленост на Вътрешния диаметър на продукта : 64 мм Материал захранване : abs Материал на лампата : алуминиева сплав Брой на светодиодите : 28 бр. Опаковка в пакет : 1x28 бр. led регулируема околовръстен страничната лампа (25 мм или 32 мм) 1x Линия электропередачи1х Регулатор на източника на светлина Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Най-добри сделки