.

.

Wearlizer 3 Опаковки Регулируема Еластична лента, Съвместима с Fitbit Charge 5 Ленти за жени и мъже, Еластичен Ремък Линия, Мек Найлон Спортен Гривна, Аксесоари за фитнес-траке?

Wearlizer 3 Опаковки Регулируема Еластична лента, Съвместима с Fitbit Charge 5 Ленти за жени и мъже, Еластичен Ремък Линия, Мек

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

НайлонЗакопчалката на ключалката. 【Съвместимост】 Еластичен регулируем найлонов ремък за часа Wearlizer е съвместима само с fitbit charge 5 advanced fitness & health, tracker.НЕ за никакви други модели. (Само на каишка, часовници в комплекта не са включени). 【Регулируем размер на】 Нашите ластични въжета charge 5 разработени с регулируема катарама, за да им дължина може да се регулира според вашето желание.Регулируема дължина от 5,1 "до 8,3" (от 130 mm до 210 mm), благодарение на солидна суперэластичной ластик лесно да го нося или да стреля. 【Отличен материал】 Нашите женски въжета charge 5, изработени от висококачествен найлон, който е приятен за кожата, особено лек (само 0,28 мл), дишаща и здрав, това е лесно да изсъхне и да се почистват.Това ще направи дрехите ви по-удобен и по-подходящ за спорт и отдих на открито. 【Много възможности】 3 опаковки еластични мрежести ленти charge 5 са с модерен дизайн, плетене и ярки цветове, които са подходящи за вашите ежедневни събития рокля, а също и изберете различни цветове за различни поводи и настроения.Идеален подарък за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката и т. 【Лесна инсталация и премахване】 Този каишка идва с уши за часа, в двата края, които точно и сигурно са си умни часа charge 5.Лесно се монтира директно и се отстранява с едно натискане на бутон.Безплатна смяна на каишка или възстановяване при условие, ако в продължение на 1 година да срещнете някакви проблеми с качеството, просто ни пишете.Выровняйте жак за часа.Кликвайте върху лентата, докато не чуете щракване, заключете тракер и проверете отново.Внимателно движете каишка напред-назад върху конектора, за да се осигури надеждна фиксация, избягвайте постоянно се отделят каишка от вашия тракер charge 5.

Други функции

Най-добри сделки