.

.

XMEIFEI резервни ЧАСТИ Набор от Тренировки 12,7 мм, Опашка на Фреза за Свързване на Пръсти 3 Зъба Регулируема Шипорез за Подово покритие Чекмедже на Шкафа Дълги Трениров?

XMEIFEI резервни ЧАСТИ Набор от Тренировки 12,7 мм, Опашка на Фреза за Свързване на Пръсти 3 Зъба Регулируема Шипорез за Подово покритие Чекмедже

BGN 17.26

Брой продукти
На склад

Набор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазараТитановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност. Този набор от гребенчатых съединения може да се инсталира на всички тежки рутери, определени в неподвижно положение на главата. гребенчатый фуганок е идеален за направата на по-малки кутии, чанти за инструменти и т. Материал : карбид.Ако по някаква причина не са изцяло доволни, моля, свържете се с нас за да получите 100% връщане или замяна.Точност и дълготрайност шлайфане длета по-висока от тази на меден длета; Особено шок вискозитет увеличава няколко пъти, висока якост и операции за механична обработка лесно се нарушават!Характеристики:1. Този набор от гребенчатых конектор може да се инсталира на всички тежки рутери, определени в неподвижно положение на главата.Той се състои от набор от пет пропилов с диаметър 4 mm, канали TCT, инсталирани на оправке, и три на сачмени лагери. те предлагат алтернативни места за рязане и осигуряват самонаводящееся устройство. Използвайте това фрезерное длето за създаване на връзки с различни размери - от шпунтового връзка с височина само 12 мм (0,47 инча) до пълна проверка на връзката с височина до 40 мм (1,57 инча) или дори и до 80 мм (3,15 инча) при преобръщане на детайла.Дълбочина на рязане е 1/2 инча. за постигане на най-добри довършителни ъглов връзка използвайте заготовки с дебелина по-малко от 1/2 инча.След монтаж на висящи тонколони трябва да се усъвършенства, изравнена със стени на кутията. Карбидный джолан с дебелина 1/2 инча 5/64 инча. гребенчатый фуганок е идеален за направата на по-малки кутии, чанти за инструменти и т. Параметри : Материал : карбид Тип : Машина за свързване на (3-х крыльчатая fresa) Диаметър на опашка : 1/2 инча (12,7 мм) Диаметър на рязане : 1-7 / 8 инча Ширина на рязане : 1/2 " Дължина на рязане : 1,57 инча Обща дължина : 4 инча.

Други функции

Material:
Carbide
Type:
Joint Router Bit ( 3 Wing Router Bit)
Shank Dia:
1/2 Inch (12.7mm)
Cutting Dia:
1-7/8 Inch
Cutting width:
1/2 Inch
Cutting Length:
1.57 Inch
Overall Length:
4 Inch
Най-добри сделки