.

.

Преносими Ръчни Инструменти Ръчни Инструменти Мишената Стрела 2 елемента Гумени Плъзгачи За Стрелба с Лък За Практикуване на Гребец Преносима Ръчно Защита Улавян?

Преносими Ръчни Инструменти Ръчни Инструменти Мишената Стрела 2 елемента Гумени Плъзгачи За Стрелба с Лък За Практикуване на Гребец

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ГумаУдобно захващане : ергономично вдлъбнатини за пръстите, направени от съемнике, удобни в плен, не позволяват приплъзване и надеждни.Асистент за стрелба с лък : плъзгачи са лесни за използване и много помагат опира стрели, без да никаква вреда за ръце.Лесен за носене : гребец е оборудван защелкивающимся клипс, позволяващ лесно да го прикачите към колан или раница.Предпазва ръцете : този гребец може значително да се намали износване на ръцете и пръстите при вытаскивании.Сигурен здрав : изработен е от каучук материали, траен и лесно деформируемый, гъвкав i. Описание Лесен за използване, просто дръжте гребец, за да приключи прът и вземете гребец, с помощта на съпротивлението на триене гребец, тя може лесно да се извади.Вие най-добре завийте го от позицията, в близост до върха и да се използват.Изработен от гумен материал, нескользящий и здрав.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Каучук. - Размер : около 11. - Защита на ръцете : този гребец може значително да се намали износване на ръцете и пръстите при вытаскивании. - Лесен за носене : гребец е оборудван защелкивающимся клипс, който ви позволява лесно да го прикачите към колан или раница. - Помощник за стрелба с лък : плъзгачи са лесни за използване и много помагат опира стрели, без да никаква вреда за ръце. - Удобно захващане : ергономично вдлъбнатини за пръстите, направени от съемнике, удобни в плен, не позволяват приплъзване и надеждни. - Сигурен здрав : изработен е от каучук материали, траен и лесно деформируемый, гъвкав si - Цвят : Както е показано на фигурата.Пратката включва 2 x гребец.

Други функции

Най-добри сделки