.

.

-Trolley Количка за Тави Количка за Вечеря Вагон-ресторант Количка за салон за красота Ролки за домакински уреди Регулируема Количка за измиване на Движещ основание з?

-Trolley Количка за Тави Количка за Вечеря Вагон-ресторант Количка за салон за красота Ролки за домакински уреди Регулируема Количка за измиване

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

☆ Добре направен : издръжлив и лесен за монтажКойто може да бъде 200 кг. ☆ Размери : Разтегателен, дължина : 40 и 65 см (15,7 25,6 инча), прибиращ ширина : 40 и 65 см (15,7 25,6 инча) височина : 11 виж ☆ Гъвкавост : позволява лесно преместване на тежки предмети, а задните фиксирующиеся колела гарантират, че мебелите не покатится. ☆ С помощта на тази преносими колички за пазаруване можете лесно преместване на различни предмети в дома си. настаняване и работа с различни мебели. ☆Предимства : Дръж си мебели далеч от вода, ръжда и лесно за почистване.Подходящ за перални машини и сушилок, фризери и хладилници, мини-хладилници, шкафове или други мебели. ☆Подходящ за мебели по-голям размер.Поддържането на вентилацията отдолу, антикорозионна защита, Намаляват вибрациите и шум при пране, я с Максимално тегло, висока здравина, устойчивост на натиск и антикоррозийное качество и добър материал са Гарантирани!Приложение : Здрава конструкция : Изработени от трайно PVC и пръчки от неръждаема стомана за по-бързо и лесно преместване на голяма мебели или битова техника, такива като скринове.Преносими Перални машини, Сушилни машини, Хладилници, Шкафове и Климатици.Многофункционални Регулируеми колела за съдове, оборудвани с гумени въртящи се колела, които улесняват преместването на тежки предмети, а задните фиксирующиеся колела гарантират, че мебелите не покатится. полезен инструмент в дома си на живот.Без проблеми производство на почистване за тежки кухненски уред и не надраскване на пода.Този продукт, който се използва висококачествена неръждаема стомана Beaforceng, може да се поддържа добра стабилност в условията на ограничения и по-добра устойчивост на корозия устойчивост във влажна среда.Характеристики : Лесно се движи и измити Поддържа вентилация чрез долната част на уреда Колела със спирачка на Колелото са подходящи за всички видове подове Цветни ъгли подкрепа на триене между уред Характеристики : Товароподемност : 1,95 кг., Колелото на тролей да се настанят до 200 кг, която може да бъде увеличена дължина : 40 и 65 см (15,7 25,6 инча), която може да бъде увеличена широчина : 40 и 65 см (15,7 25,6 инча) Височина : около 11 виж Опаковката на комплекта : 1 х регулируем количка ☆ Добре дошли в нашия магазин, нашите продукти ще се актуализира постоянно, добре дошли в Обърнем внимание.

Други функции

Weight Capacity:
1.95 Kg. the Trolley Wheels Can Hold up to 200 Kg
Extendable Length:
40 65 cm (15.7 25.6 Inch)
Extendable Width:
40 65 cm (15.7 25.6 Inch)
Height:
Approx 11 cm
Package Included:
1 X Adjustableor Trolley:
☆Welcome to Our Store, Our Products Will Be Updated Constantly, Welcome to Continue to Pay Attention.:
If You Have Any Questions, You Can Email Us and We Will Get Back to You Within 24 Hours. :
Най-добри сделки