.

.

Детски Спален чувал за Момичета и Момчета, с Блеснали в Мрака, Спален чувал за Бебета 63 x 30, Светлинен Мек Спален чувал, Подложка за спане, Детска градина, Детска град?

Детски Спален чувал за Момичета и Момчета, с Блеснали в Мрака, Спален чувал за Бебета 63 x 30, Светлинен Мек Спален чувал, Подложка за спане,

BGN 60.00

Брой продукти
На склад

Руно 【Висококачествен и стабилен материал】 Детски спален чувал pink galaxy stars е изработен от супер мека и удобна плюшено руно, за да вашето бебе е още по-топло.Независимо от това, дали той издигаше в леглото, за да подремна, или в хола, укрывшись походным одеяло, топло плюшен плат винаги ще запази топлината и уюта на вашето бебе. 【Забавляват преди лягане】 Този светещ детска чанта за сън с размер 63x30 инча, която е много мека и дишаща, и достатъчно голяма, за да се гушне до него, преди лягане или да се играе в рамките на деня.Използвайте смешни розови звезди на Галактиката, са много подходящи за украса на детска стая, добавяйте повече забавление по време на сън.Или можете да откопчавам спален чувал на ципа и да го използва като по-голям одеяла или на килима. 【Светещи в тъмното дизайн】 Излагат спален чувал Pink Stars на ярка светлина или дневна светлина около 15-30 минути, изключете светлината на нощ и гледайте, как се случва магията.Те ще се нежно зелена в мрака и да създаде добра атмосфера в стаята, даде на детето си прекрасни сънища. 【Сладък дизайн за деца и родители】Този светещи в тъмното спален чувал Galaxy stars може да се срине и затегнете на велкро за по-лесно съхранение. Той е снабден с твърда дръжка за по-удобно преместване.Той също така включва таен джоб с цип в горната част, за да сложи вътре любимата си възглавница за допълнителен комфорт.Светкавица здрав, но при това лесно расстегивается и затваря деца от всички възрасти, не зацепляясь и не застревая. 【Идеален подарък за деца】 Тази подложка за сън за деца с подсветка - идеален подарък за Коледа или рожден ден за деца, към него е удобно да се гушне по време на гледане на филми и четене на книги, той служи като отлично място за игри или за идеални за сън през нощта.Благодарение на удобния за пътуване дизайн, децата могат да почиват спален чувал и да го съхранява, както и да вземе със себе си навсякъде, да поспи и да се отпуснете.Цвят : Розови Звезди На Галактиката.Материал : Супер мек и удобен плюшено руно.Размери на леглото : 63 "x 30" (подходящ за дете на възраст от 3 до 10 години растеж до 55 инча).Този спален чувал е подходящ за походи в училище, пътуване за уикенда до баба или пижамных партита. 1 x Детски Спален чувал с розови звезди. 1 х Чанта за носене.

Други функции

Най-добри сделки