.

.

Масло за тяло ZITIANY Shimmer, Осветляющее средство за тяло, Водостойкое, Овлажнители и което отрежда на Блясъка За тяло и лице, Гладка и нелипкая Лятна Течната Основа за т?

Масло за тяло ZITIANY Shimmer, Осветляющее средство за тяло, Водостойкое, Овлажнители и което отрежда на Блясъка За тяло и лице, Гладка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? ПРИДАЙТЕ БЛЯСЪК ВАШЕТО ЛИЦЕ И ТЯЛО : Нашето течно масло-хайлайтер може да създаде естествен блясъкТова може да освежите кожата, правят я да изглежда на загорелую и да ви правдоподобно сияние. (Внимание, го оставете да изсъхне. ?ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ : Масло за тяло shimmer oil притежава увлажняющей формула, която невесома, не залепени и не образува фини линии.Нанесете мерцающее масло за тяло и отодвиньте, можете да го където искате, и то веднага изсъхва.Лесно измийте с малко сапун и вода, и продуктът да се измие. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нанасяйте директно на всички необходими части, като се внимава да се избягва директен контакт с очите.Ако искате да придадат на кожата сияние, добавете ги в любимите си течен тонален крем или средство за грижа за кожата.Вземете душ, навлажняване на кожата и нанесете блестящ лосион, за да придава сияние.Позволете на себе си да блесне и изживейте своето тяло. ?ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ : Два цвята, близки до вашия естествен цвят на лицето, това е овлажняващ крем масло за тяло shimmer с блясък за тяло ще подхранват кожата си през цялата година, което му придава сатен цвят.Бързо се абсорбира - никакви мазни следи. ? ГАРАНЦИЯ на ПРОДУКТА : Ние се стремим да се създават качествени продукти и услуги за вас.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ!!!? ?Тук представени различни тонални кремове, подходящи за различни тонове на кожата на избор, Ако се интересувате, можете да натиснете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествени и евтини стоки очакват вашето пристигане ОПИСАНИЕ : Името на продукта : масло за тяло shimmer Цвят : 2 цвят по избор (виж Фигура) Размер : 30 мл/1,01 флоз Срок на годност : 3 години Подходящ за типа кожа : всички типове Помещение включва : 1 x Масло за тяло Shimmer ФУНКЦИЯ : 1. Създава фин блясък, подобрява тонуса. Направете така, че тялото и лицето изглежда по-блестяща. Водоустойчив, дълготраен, лесно се боядиса, прави грим лесно, естествено.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : разклатете Добре преди употреба.Спрей масло в областта на прилагането и оставете да изсъхне до постигане на желаното ниво на сила.Внимавайте, за да се избягва директен контакт с очите.

Други функции

Най-добри сделки