.

.

Zerodeko 20pcs Мини-Кошници за пазаруване с дръжка, Детска Кошница за продукти, Малка Дребно Кошница за Пазаруване, Миниатюрни Пластмасови Кошници за Пазаруване, Великде?

Zerodeko 20pcs Мини-Кошници за пазаруване с дръжка, Детска Кошница за продукти, Малка Дребно Кошница за Пазаруване, Миниатюрни Пластмасови

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Пластмасата 【Отлично качество на изработка】 Използвайте тази миниатюрна играчка-количка за пазаруване, да се създаде микроландшафт в собствения си стил и да се покаже своето въображение и креативност. 【Материал】 е Изработена от пластмаса, лесно избледняват, напуква и може да продължи дълго време. 【Широко приложение】 Може да се използва като детски играчки-ролевиков, мини-декорации за дома, украса на саксии, подпори за снимки, детски подаръци, аксесоари за микро пейзаж. 【Лесно да носите със себе си】 Той изглежда като истински, което ви дава добри впечатления.Малък по размер, можете да го поставите навсякъде, където искате. 【 】 Това е украса за кошницата - идеалният избор за деца, приятели или семейство. 【Отлично качество на изработка】 Използвайте тази миниатюрна играчка-количка за пазаруване, да се създаде микроландшафт в собствения си стил и да се покаже своето въображение и креативност. 【Материал】 е Изработена от пластмаса, лесно избледняват, напуква и може да продължи дълго време. 【Широко приложение】 Може да се използва като детски играчки-ролевиков, мини-декорации за дома, украса на саксии, подпори за снимки, детски подаръци, аксесоари за микро пейзаж. 【Лесно да носите със себе си】 Той изглежда като истински, което ви дава добри впечатления.Малък по размер, можете да го поставите навсякъде, където искате. 【 】 Това е украса за кошницата - идеалният избор за деца, приятели или семейство.Характеристики Материал : пластмаса;;- Цвят : бял.;- Размер : 6,5 X4,5 X3,5 см; Осъществяване включва 20 х мини-кошници за пазаруване.

Други функции

Най-добри сделки