.

.

Стойка за картофен чипс, 12 Скоби и 9 Куки, 3 притежателя за означения и Ценова табелка, Сгъваема Черна стойка за демонстрация на чипове за магазини, търговци на дребн?

Стойка за картофен чипс, 12 Скоби и 9 Куки, 3 притежателя за означения и Ценова табелка, Сгъваема Черна стойка за демонстрация

BGN 26.66

Брой продукти
На склад

? Идеален рафтове за демонстрация на чипове за партита : Ако редовно прекарват рождени дни и други социални дейности, този багажник за чипове - най-добрият начин да предложи на гостите си ястия и лакомства, без помощта на ръцетеТова е най-добрият организатор празнични аксесоари, която ви дава възможност да се съсредоточи върху всичко останало.Тези подложки могат да правят всичко - от персонални опаковки за шоколадови бонбони с поставка за картофен чипс. ? Идеална витрина за закуски в борсата : Този стелажи за закуски - чудесен начин да поставите вашите най-продаваните стоки на масата, на касата или гишето, за да купувачите могат изберете още нещо от своите кошници за пазаруване.Той е изключително е мобилна и е компактен.Това е чудесен инструмент за малкия бизнес, се опитва да увеличи своите продажби на дребно, или за поп магазини, които са опаковани колкото се може повече стоки по специална масичка. ? Лесен монтаж : държач за бонбони ще бъде готов за поставяне на вашите чипс или шоколади в рамките на няколко минути.Можете да го инсталирате за секунди, без инструкции за инсталиране.Връзка за подпора на винта, то професионално и трайно, и можете да го преместите по всяко време.Изберете рафтове, на която стоките ще бъдат представени професионално, със стойка, която ще ви дълги години. ?Допълнително пространство за представяне и съхранение на : притежателите на пакети за чипове имат скоби от двете страни, само на 12 скоби, както и допълнителна 9 подвижни куки, 3 притежателя знаци и базовата кошница, в която може да се постави на широка гама от продукти. 9 подвижни куки, които позволяват да се регулира разстоянието между тях, по желание.Пазете малки стоките в състояние на неопределеност, а по-големите - в кошницата долу, за да може да ги съхранявате, независимо от техния размер. ?, Проектирани за вашето удобство. : Този багажник за картофен чипс идеален за търговците на дребно, като денонощни магазини /сувенири / бензиностанции / супермаркети / кафене / изложбени и туристически обекти.Независимо от това, отбелязвате ли бонбони или картофен чипс, можете да попълните своята багажник до горе, като се възползват от нашата внимателно обмислена конструкция.Той заема много малко място на бюрото или на земята, но може да поддържа това, което ви трябва, за да показват себе си в продължение на години.

Други функции

Най-добри сделки