.

.

Виетнамски магазин за Сувенири и подаръци, Комплект от 16 бр. Мини-Копринени Фенери 10 см за Коледната украса, Сватбени декорации (LT12_10)

Виетнамски магазин за Сувенири и подаръци, Комплект от 16 бр. Мини-Копринени Фенери 10 см за Коледната украса, Сватбени декорации (LT12_10)

BGN 30.60

Брой продукти
На склад

✅ Този продукт е предназначен за 15 бр мини-струнни копринени фенери за сватбена украса, украса на градината ✅ Размер : 10 см (4 инча). ✅ Тези фенери могат да се използват за украса на градината, декор елхи, интериор на ресторант, кино декор, сватбени бижута, бижута за градински партита, украси за сватбени палатки. ✅ Тези светлини ще бъдат изпратени от град Hoi, Виетнам.Срок за доставка в САЩ, Канада е около 20 до 32 дни.Срок за доставка в ЕС е приблизително от 15 до 22 дни.Срок за доставка в обединеното кралство е приблизително от 10 до 20 дни. ✅ Този продукт е предназначен за 15 бр мини-струнни копринени фенери за сватбена украса, украса на градината. ✅ Размер : 10 см (4 инча). ✅ Тези фенери могат да се използват за украса на градината, декор елхи, интериор на ресторант, кино декор, сватбени бижута, бижута за градински партита, украси за сватбени палатки. ✅ Тези светлини ще бъдат изпратени от град Hoi, Виетнам.Срок за доставка в САЩ, Канада е около 20 до 32 дни.Срок за доставка в ЕС е приблизително от 15 до 22 дни.Срок за доставка в обединеното кралство е приблизително от 10 до 20 дни.Виетнамски коприна фенер Hoi An ✅ Описание : Фенер Hoi An е изработен от 100% жаккардовой копринена кърпа, опъната над бамбуковую рамката с четка отдолу.Тези светлини са създадени по импулс, виетнамски, занаятчии и са предназначени донесе късмет.Тези виетнамски копринени фенери са изработени ръчно с използването на жаккардового коприна и брокат.Красиви виетнамски копринени фенери - прекрасен начин да украсите дом, ресторант или хотел. При изпращане те се свиват под формата на тясна тръба, а след това за по-малко от минута бяха оповестени като зонтику. ✅ Този продукт е предназначен за 15 бр. мини-копринени фенери за сватбена декорация. украса на градината. ◆ Размер : 10 см (4 инча).Размер - дължина фенер в сгънат вид ◆ Можете да изберете всяка форма и всеки цвят.Моля, вижте таблицата форми и цветове в директорията на снимките ✅ Как да изберете формата и цветовете. ◆ Моля, изпратете ни вашето запитване за ФОРМИ и ЦВЕТОВЕ, добавяне на бележка с плащане или просто ни изпратете съобщение. ◆ Пример : ФОРМУЛЯР A : ЦВЯТ 15 B, ЦВЯТ 3Б.ФОРМА B : ЦВЯТ 13 B, ЦВЯТ 3Б .Ако не изберете, аз ще комбинация от форми, цветове или фенери, подобно на снимки ✅ Благодаря за посещението.

Други функции

Най-добри сделки