.

.

2023 Преносим Мини-Въже, Самозатягивающаяся Къс Настолна Въже, Мини-Мързелива Самозатягивающаяся Въже, Впитывающая въже за мокър и сух употреба (2 Памучни глави + 1 Вы?

2023 Преносим Мини-Въже, Самозатягивающаяся Къс Настолна Въже, Мини-Мързелива Самозатягивающаяся Въже, Впитывающая въже за мокър и

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Компактен и лек дизайн】 Преносим мини-въже с самосжиманием е с дължина 11,6 * 6,1 инча, отличава се с лек и малък размер, което ви позволява лесно използване и грижа за неяМалкият размер на дюза за парцал, идеален за съхранение в ограничени условия, като например малки апартаменти, стаи в общежитието и джипове. 【Мокро и сухо, с двойно предназначение】 Петна от вода може да се избърсва веднага, никакви петна от вода, двухтактная конструкция пръстеновиден тип, се сгъва наполовина за силна екструдиране на 180 градуса, интегрирана мивка и дехидратация, разтягане и лицева вода с една ръка, подходящ за всички видове плотове, стъклен прозорец, подове, кухни, всекидневни и бани. 【Спестяване на пространство】 Окачен дизайн, лесно решаващ проблема петна върху памучни главичката, лесен за съхранение, не заема място, много устойчив на абразия, идеален за по-дълъг многократна употреба. 【Лесно почистване】 се Използва безвредни памучен накрайник, мека и деликатна, лесен за почистване, лесна мързелива въже, универсална почистване без товар, добра защита от вода, лесен за употреба. 【Повод】Памучен корона със силен водопоглощением, настройка на посоката на въртене, да инсталирате, с двойна употреба за премахване, многократна употреба, като например на работния плот за посуда, семейна маса, средство за почистване на маси, компактен и практичен. Материал : ABS Списък на продуктите : памучен корона 1/2/3 + сжимающая дръжка.

Други функции

Най-добри сделки