.

.

Мини Шлифовъчни инструменти HUIOP, Мултифункционален Мини-Ръчно Набиране на Електрически машини с честота на въртене 6000-15000 об/мин, Акумулаторна батерия Набор от инс?

Мини Шлифовъчни инструменти HUIOP, Мултифункционален Мини-Ръчно Набиране на Електрически машини с честота на въртене 6000-15000

BGN 10.79

Брой продукти
На склад

[Широко приложение] Може да се прилага за полиране/ шлайфане / за пробиване на керамика, порцелан, пластмаса, метал, камък, глина за скулптура, орех, дърво и други гладки заготовки [3 регулируеми нива на скорост] Регулируеми различни скорост на празен ход 6000 об/мин до 15 000 об/мин осигуряват по-фина и деликатна работа. [Аксесоари 21шт] Идва с малко пластмасово набор от инструменти, който включва в себе си различни видове тренировки, точильных камъни, шлифовъчни кръгове, оправок и цанг. [Акумулаторна батерия и USB-порт] е Разработен с порт Micro USB за по-удобно зареждане, който също поддържа бързо зареждане. [Компактен и лек] Е с размери 5,9 * 0,98 инча, тежи 3,52 унция, държите като писалка, която е компактен и лесен за задържане за по-лесна работа с една ръка. [Широко приложение] Може да се прилага за полиране/ шлайфане / за пробиване на керамика, порцелан, пластмаса, метал, камък, глина за скулптура, орех, дърво и други гладки заготовки. [3 регулируеми нива на скорост] Регулируеми различни скорост на празен ход 6000 об/мин до 15 000 об/мин осигуряват по-фина и деликатна работа. [Аксесоари 21шт] Идва с малко пластмасово набор от инструменти, който включва в себе си различни видове тренировки, точильных камъни, шлифовъчни кръгове, оправок и цанг. [Акумулаторна батерия и USB-порт] е Разработен с порт Micro USB за по-удобно зареждане, който също поддържа бързо зареждане. [Компактен и лек] Е с размери 5,9 * 0,98 инча, тежи 3,52 унция, държите като писалка, която е компактен и лесен за задържане за по-лесна работа с една ръка.Благодарение на 3 регулируеми нива на скоростта на тази многофункциональную мини-електрическа машина за шлифоване може да се използва за полиране/шлайфане/ за пробиване на керамика, пластмаса, желязната каса, орех, дърво и т. Забележка : * Съхранявайте машината на място, недостъпно за деца. * Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. * Моля, внимателно прочетете ръководството преди употреба. * Не пръскайте в твърди материали. * Преди провеждане на техническо обслужване изваждайте щепсела от контакта. * Съхранявайте машината в чисто. * Не покривайте с отдушник. * Не използвайте остри материали за почистване машини. * Да Не се допуска попадане на течност в машината, за да я предотврати корозията.Технически характеристики : Цвят : сив Материал : ABS Диаметър лост патронник : 0,5 mm / 1 mm / 1.

Други функции

Най-добри сделки