.

.

Безжична пистолет за горещо лепило, Лепило пистолет GoGonova 15s с бързото предварителни отопление, пистолет за термоклея с вградена батерия с капацитет от 5 Ah, интелиге?

Безжична пистолет за горещо лепило, Лепило пистолет GoGonova 15s с бързото предварителни отопление, пистолет за термоклея с вградена батерия

BGN 18.99

Брой продукти
На склад

✅【15 секунди бързо предварително загряване и безжична конструкция】- Само за 15 секунди система за отопление пистолет за горещо лепило Gogonova работи почти 10 пъти по-бърз от обикновените!Спестява вашето време в очакване на предварително загряванеБезжична дизайн осигурява по-голяма мобилност при склеивании предмети.Спестява място за съхранение и свободата на използване. ✅【Защита от автоматично изключване на захранването】 - Вашата безопасност винаги е наша приоритетна грижа.Вграден интелигентен сензор за автоматично изключи автоматично хранене лепкав пистолет, ако той не е активен повече от 5 минути!Защитава вашата безопасност и спестяване на енергия. ✅【Вграден издръжлив батерия с капацитет от 5 ah】-Нашият акумулаторна безжична лепилен пистолет със стойка се захранва от литиево-йонна батерия с капацитет от 5 ah, пълна такса, която отнема само 2 часа.Той поддържа работа до 180 минути след пълно зареждане.Led индикатори за захранване в горната част на тази безжична пистолет за горещо лепило ще ви помогнат по всяко време да проверите оставащия заряд на батерията.Зареждане с помощта на кабел USB-C. ✅【Ергономичен и компактен дизайн】- Ергономичен дизайн с мека повърхност за улавяне, преминете на дължина с два пръста ви позволяват лесно да се натискате и задържате лоста.Неговата компактна и лесна функция ви ще улесни работата и да намали умората. ✅【25 бр мини-пръчици за горещо лепило от премиум-клас, широко използвани】- Има много diy ръчно изработени?Допълнителни 25 бр трайно лепило и мини-лепилни пръчки с висока чистота (0,28 "x 5,51") е подходящ за вашите дългосрочни нужди в "направи си сам", например, за един бърз ремонт, подаръци за деня на майката, занаяти и изкуства.Но освен това, нашата лепилен пистолет занаятите работи добре с повечето материали, включително хартия, памук, пластмаса, плат. ✅【Моля, обърнете внимание】-Моля, напълно зареждане преди употреба, дълго натискайте копче, докато светлините започват да мигат, което означава, че успешното включване.Кратко натискане показва оставащия заряд на батерията, а след това светодиод светва. Безжична пистолет за горещо лепило. ✅【15 секунди бързо предварително загряване и безжична конструкция】- Само за 15 секунди система за отопление пистолет за горещо лепило Gogonova почти 10 пъти по-бърз от обикновените!Спестява вашето време в очакване на предварително загряване.Безжична дизайн осигурява по-голяма мобилност при склеивании предмети.Спестява място за съхранение и свободата на използване. ✅【Защита от автоматично изключване на захранването】 - Вашата безопасност винаги е наша приоритетна грижа.Вграден интелигентен сензор за автоматично изключи автоматично хранене лепкав пистолет, ако той не е активен повече от 5 минути!Защитава вашата безопасност и спестяване на енергия.

Други функции

Най-добри сделки