.

.

Тъканта лента Двустранно Прозрачна лента, 0,78 инча х 65 фута (20 метра), Универсална Тежкотоварни Стенни Безопасна лента с мрежа от Фибростъкло, за Шивашки, Килими, Под?

Тъканта лента Двустранно Прозрачна лента, 0,78 инча х 65 фута (20 метра), Универсална Тежкотоварни Стенни Безопасна лента с мрежа

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Многофункционална лента】 Професионална тъканта, тиксо, изработени от полиетилен и тъкан на окото, това е здрава лента от памучен плат, чувствителни на натиск и притежаващи силни адгезивными свойства 【Обикновено почистване без остатък】 Нашият специализиран лепило на тъканната основа, не оставя следи и да не се разваля вашия дом и обзавеждане, разкъсани лесно и е устойчива на температурни крайности. 【Погрижат за всички Ваши нужди】 Тази здрава двустранна залепваща лента е залепен до шероховатым и гладки повърхности, вие може да я използва за закрепване или залепване на такива обекти като картини, аксесоари за дома, завеси, възглавнички, снимки, плакати, килими, куки, занаяти и т. Може да се използва за определяне на дрехи по тялото, за да се предотврати голота. 【Ползване от потребителя】 Почистете желаната повърхност, върху която ще използвате стенни лента.Нарежете двупосочна лента heavy duty ножица до желания от вас размер и дължина, нанесете върху повърхността и махнете защитното фолио. 【Изявление】 Ако имате някакви проблеми или притеснения, моля, не се колебайте, първо се свържете с нас и ние обещаваме да ви предоставим най-доброто решение, за да отговори на всички ваши нужди. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. 【Многофункционална лента】 Професионална тъканта, тиксо, изработени от полиетилен и тъкан на окото, това е здрава лента от памучен плат, чувствителни на натиск и притежаващи силни адгезивными свойства. 【Обикновено почистване без остатък】 Нашият специализиран лепило на тъканната основа, не оставя следи и да не се разваля вашия дом и обзавеждане, разкъсани лесно и е устойчива на температурни крайности. 【Погрижат за всички Ваши нужди】 Тази здрава двустранна залепваща лента е залепен до шероховатым и гладки повърхности, вие може да я използва за закрепване или залепване на такива обекти като картини, аксесоари за дома, завеси, възглавнички, снимки, плакати, килими, куки, занаяти и т. Може да се използва за определяне на дрехи по тялото, за да се предотврати голота. 【Ползване от потребителя】 Почистете желаната повърхност, върху която ще използвате стенни лента.Нарежете двупосочна лента heavy duty ножица до желания от вас размер и дължина, нанесете върху повърхността и махнете защитното фолио. 【Изявление】 Ако имате някакви проблеми или притеснения, моля, не се колебайте, първо се свържете с нас и ние обещаваме да ви предоставим най-доброто решение, за да отговори на всички ваши нужди.

Други функции

Най-добри сделки