.

.

Налобный фенер с клипс Thorfire - 5 led светлини със скоба на капака, отточна тръба на шарнирна връзка лампа със скоба на шапка, лампа с козирка, шапки, свободни ръце за чет?

Налобный фенер с клипс Thorfire - 5 led светлини със скоба на капака, отточна тръба на шарнирна връзка лампа със скоба на шапка, лампа

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Удобен дизайн】 Led скоби Thor Fire удобни за използване, можете да задържат ги на шапката, дрехите, ръкавиците, раницата и т, Те имат силна власт за улавяне и им е трудно да го пуснете.Можете да го повали на всичко по всяко време!. 【5 ярки светодиоди, 30 лумена】 Ултра ярки, но без трептене и изкривяване на цветовете, светлина дори и повече грижи за очите.Захранва от 2 * тласък батерия CR2032, време на работа до 26 часа. 【Лесно управление】Им може да се върти на 92 градуса, което осигурява по-ясен преглед; Благодарение на конструкцията без помощта на ръцете, те прекрасно ще ви помогнат в работата в условия на тъмнина.Бутон с едно натискане осигурява лесно включване / изключване. 【Ultralight】 Компактен размер 2.87 инч, тежи по-малко грама, не е тежест при определяне на нищо!. 【Широко приложима】 е Предназначен за четене, нощен джогинг, ходене на куче, риболов, колоездене, къмпинг, лов или дори и от домакинска работа.Затягаща налобные светлини са подходящи за работа в близък план, например при четене и ходене.Подходящ за ежедневна ремонт у дома, да освободи ръцете си!. 【Удобен дизайн】 Led скоби Thor Fire удобни за използване, можете да задържат ги на шапката, дрехите, ръкавиците, раницата и т., Те имат силна власт за улавяне и им е трудно да го пуснете.Можете да го повали на всичко по всяко време!. 【5 ярки светодиоди, 30 лумена】 Ултра ярки, но без трептене и изкривяване на цветовете, светлина дори и повече грижи за очите.Захранва от 2 * тласък батерия CR2032, време на работа до 26 часа. 【Лесно управление】Им може да се върти на 92 градуса, което осигурява по-ясен преглед; Благодарение на конструкцията без помощта на ръцете, те прекрасно ще ви помогнат в работата в условия на тъмнина.Бутон с едно натискане осигурява лесно включване / изключване. 【Ultralight】 Компактен размер 2.87 инч, тежи по-малко грама, не е тежест при определяне на нищо!. 【Широко приложима】 е Предназначен за четене, нощен джогинг, ходене на куче, риболов, колоездене, къмпинг, лов или дори и от домакинска работа.Затягаща налобные светлини са подходящи за работа в близък план, например при четене и ходене.Подходящ за ежедневна ремонт у дома, да освободи ръцете си!.Нова функция Лампа-скоба за шапки Thor Fire 5 LED - това е най-новото осветление на близкия действия.5 сверхярких led крушки и завъртане на 90 градуса на главата, го правят незаменим мини-светильником за осветяване на тъмно.

Други функции

Най-добри сделки