.

.

Кофа за боклук ABECEL, Мултифункционален Пластмасов Боклук Подвесное Десктоп Кошчето за боклук за вратите на Кухненския шкаф (Цвят: Сив)

Кофа за боклук ABECEL, Мултифункционален Пластмасов Боклук Подвесное Десктоп Кошчето за боклук за вратите на Кухненския шкаф (Цвят: Сив)

BGN 7.80

Брой продукти
На склад

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци ● ПО-чист след сгъване : Сгъване на количката може лесно да се сгъва натискане, тя става по-компактен след сгъване, което придава на вашата кухня чист вид. ● По-УДОБНО хвърлят БОКЛУКА : благодарение на окачен поредицата можете лесно да затворите ни подвесное кофа за боклук на вратата на кабинета, когато ще бъдете заети с приготвяне на храна, вие дори не трябва да се навеждате, за да се хвърлят на боклука. ● РЕШЕНИЕ КУХНЕНСКИ ПРОБЛЕМИ : Вместимост 3 л, с малка кофа за боклук в най-път за ежедневна отпадъци с кухня, така че не трябва да се изхвърля половината напълнени торби за боклук, за да те започнаха да миришат!. ● Две държави МНОГОКРАТНА употреба : можете да окачите кофа за боклук на вратата на кухненския шкаф, чекмеджето, баня, кола и така нататък.Освен това, при пълно разкриване на дъното представлява равна повърхност.След това можете да го поставите директно на земята.Вашият най-добър партньор за приготвяне на барбекю за пикник на открито. ▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. ● ПО-чист след сгъване : Сгъване на количката може лесно да се сгъва натискане, тя става по-компактен след сгъване, което придава на вашата кухня чист вид. ● По-УДОБНО хвърлят БОКЛУКА : благодарение на окачен поредицата можете лесно да затворите ни подвесное кофа за боклук на вратата на кабинета, когато ще бъдете заети с приготвяне на храна, вие дори не трябва да се навеждате, за да се хвърлят на боклука. ● РЕШЕНИЕ КУХНЕНСКИ ПРОБЛЕМИ : Вместимост 3 л, с малка кофа за боклук в най-път за ежедневна отпадъци с кухня, така че не трябва да се изхвърля половината напълнени торби за боклук, за да те започнаха да миришат!. ● Две държави МНОГОКРАТНА употреба : можете да окачите кофа за боклук на вратата на кухненския шкаф, чекмеджето, баня, кола и така нататък.Освен това, при пълно разкриване на дъното представлява равна повърхност.След това можете да го поставите директно на земята.Вашият най-добър партньор за барбекю за пикник на открито.Заглавие : Контейнер за боклук Материал : Ппцвет : сив/бял/бежов Размер : около 21x13,5x12,5 см.

Други функции

Най-добри сделки