.

.

ISOBU LILIANG - Преносим един изпарителен Охладител въздух, Вентилатор, Климатик, Вертикални Безлопастные Фенове, Безшумен Вентилатор, Кула вентилатор с дистанционно уп?

ISOBU LILIANG - Преносим един изпарителен Охладител въздух, Вентилатор, Климатик, Вертикални Безлопастные Фенове, Безшумен Вентилатор,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

◆ Добре дошли в магазинПо време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Екологична сигурност : Липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява равномерен поток на въздуха Без неприятни удари, което го прави безопасен за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтата. ◆ Интелигентен дистанционно управление : дистанционно, 6 м дистанционно управление, не трябва да ставам. ултра-тих дизайн, комфорт през цялата нощ, насладете се на добър сън. Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆ Подобрен филтър : Въздушен охладител премахва 99,95% вредни ультрадисперсных частици с размер до 0,1 микрон. улавя токсични отношение и миризми. почиства и охлажда през цялата година.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Икономия на електроенергия : Безлопастные фенове консумират два пъти по-малко енергия от обикновените фенове, че много энергоэффективно. и това е стабилна производителност, по-дълъг живот.Когато стане горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създаване на вас и вашето семейство най-комфортни условия за живот. ◆ Технология за умножаване на въздуха : Изпълнение испарительных охладители 15 пъти производителността на вдишване на въздух, физическо охлаждане 0,4 ~ 0,8 ℃.; Магазин процъфтява благодарение на вашето пристигане, ние ще удвоим нашите усилия, за да покажа по-добри продукти!. ◆ Добре дошли в магазин.По време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Екологична сигурност : Липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява равномерен поток на въздуха Без неприятни удари, което го прави безопасен за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтата. ◆ Интелигентен дистанционно управление : дистанционно, 6 м дистанционно управление, не трябва да ставам. ултра-тих дизайн, комфорт през цялата нощ, насладете се на добър сън. Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆ Подобрен филтър : Въздушен охладител премахва 99,95% вредни ультрадисперсных частици с размер до 0,1 микрон. улавя токсични отношение и миризми. почиства и охлажда през цялата година.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Икономия на електроенергия : Безлопастные фенове консумират два пъти по-малко енергия от обикновените фенове, че много энергоэффективно. и това е стабилна производителност, по-дълъг живот.Когато стане горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създаване на вас и вашето семейство най-комфортни условия за живот.

Други функции

Най-добри сделки