.

.

Renkliyim Одеяла За Новородените, Името На Момчето, Памучен Плат С Бродерия По Поръчка, Кратък Дълъг Ръкав, 11 Бр., Комплект за болницата (лилаво)

Renkliyim Одеяла За Новородените, Името На Момчето, Памучен Плат С Бродерия По Поръчка, Кратък Дълъг Ръкав, 11 Бр., Комплект

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

%100 ПамукПроизведено в Турция.Персонални Детски Дрехи с бродерия. Комплекти детски дрехи от 11 теми. 100% Памучен плат. Направена за комфорта на Вашето дете. Поддръжка на клиенти 24/7.Произведено в Турция.Персонални Детски Дрехи с бродерия. Комплекти детски дрехи от 11 теми. 100% Памучен плат. Направена за комфорта на Вашето дете. Поддръжка на клиенти 24/7.Тези сладък, бродирани по поръчка костюми за излизане от болницата renkliyim Name custom са изработени от мека памучна тъкан, която е изключително приятна за нежната кожа на бебето.Вашите деца ще разберат, колко е прекрасен този материал.Не е нужно да се притеснявате за вредните вещества в дрехите на вашето бебе.Тази опаковка се състои от 11 парчета.Тези комплекти за новородено renkliyim - идеалният избор, за всяко момче.Тези комплекти са идеални за смесване и подбор, като създава безкрайни възможности, заедно!Комбинират ги с различни кукли за създаване на забавни и удобни тоалети, които със сигурност ще харесат на вашето дете!Ценно разнообразие от цветове, модели и произведения на изкуството правят тези тела модерен избор за ежедневието.Това облекло ще се превърне в невероятен абсолютен фаворит.Тези класически детски тоалети са с деколтета, от коленете до раменете, което улеснява смяната на гардероба си като никога.Яка позволяват на дрехите с пълен комфорт надеваться на главата на бебето.При тях също има защелкивающиеся кобури, разположени над предната част, за да се ускори смяната на пелени.Облекло baby boy I ' m in Color представени в голямо разнообразие от размери, подходящи за децата на всички етапи на развитие.Боди - перфектният избор за всеки сезон и по всяко време на деня.Самите те шият сладък екипировки в топлите месеци на годината и подобряват подвижността на детето си, тъй като му крака и дръжки могат да се движат свободно, тъй като те моля.По време на студените месеци могат да се носят под детски дрехи на ден и по детски пижамой или детски нагрудниками през нощта като допълнителен слой на топлина.Комплекти My Colorful Бебето могат да се перат на пишеща машина, да не е твърде горещо.Комплекти renkliyim за новородени предлагат стилни и практични подаръци, които ще допълнят и обогатят гардероба на всяко дете.Красиви и достъпни, тези тела наистина са с високо качество.

Други функции

Най-добри сделки