.

.

Cabilock Кутия-органайзер за съхранение на грим, 12 бр. Органайзер за грим, организаторите на шкафа и съхранение, органайзер за четки за грим, витрина за козметика, Държа?

Cabilock Кутия-органайзер за съхранение на грим, 12 бр. Органайзер за грим, организаторите на шкафа и съхранение, органайзер

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Държач за молив за очи : прекрасен и за организиране на вашия работен плот, може да се съхранява козметика, канцеларски материали, бижутерия и т За съхранение на веждите : Висококачествен материал с отлична здравина, го прави лесен за използване, има дълъг срок на служба.Тенис на Контейнер за офис консумативи : един Прост, модерен, компактен дизайн осигурява достатъчно място за съхранение на вещи.Поставка за четки за грим : Идеален кутия за съхранение на някои дребни предмети като химикалки, ножици и т. Pen Caddy : Този компактен калъф за съхранение са подходящи за настаняване на работния плот у дома или в офиса.Списък на пакетите в 12 x Държатели за писалки Характеристики - Използва се висококачествен материал, който гарантира неговата издръжливост и практичност, и може да се използва в продължение на дълго време. - Тази лека и компактна кутия е идеален за поставяне във всеки ъгъл на дома, в нея е лесно да намери правилните предмети. - Цвят : бял, каки, сиво - Кутия за съхранение се извършва в формата на няколко мрежи, което позволява тя добре отговаря на различни изисквания за съхранение. - Чудесно е подходящ за организиране на вашия работен плот, може да се съхранява козметика, канцеларски материали, декорации и т. - Кутия за съхранение на удобен за използване у дома, в офиса, хотела, училище, лаборатории и други места. - Материал : PP - Размер : 13,00 X11,50 X8,50 см / 5,11 X4,52 X3,34 инча Описание на стоката Е практически кутия за съхранение на бижута, козметика, кабел за пренос на данни, канцеларски материали и други предмети.Изработена от висококачествен материал, тази кутия е трапециевидный вид и вместительное пространство за съхранение.Благодарение на модерния и прост дизайн може да ви осигури чисто и добре организирано работно бюро.

Други функции

Най-добри сделки