.

.

WINOMO 2 бр. Дистанционно Притежателя Монтиране на стена Без Перфорация, с монтиран на стената Кутия За Съхранение на Писалка Притежател Органайзер За Грим Стенен Дър?

WINOMO 2 бр. Дистанционно Притежателя Монтиране на стена Без Перфорация, с монтиран на стената Кутия За Съхранение на Писалка

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествени материали, cartoony дизайн, издръжлив и модеренЗаслужавам твоя избор.Изящна изработка за осигуряване на практичност и красота.Живейте в съответствие със своя избор.Характеристика на формата на царевица и ярки цветове го правят приказно декорация, придающим свеж вид.Идеален като практически подарък за нов дом, за вашите приятели и семейство.И те ще го направят.Удобен, без пробиване и лесен за инсталиране. Особено подходящ за наематели.Изработен от висококачествени материали, cartoony дизайн, издръжлив и модерен.Заслужавам твоя избор.Изящна изработка за осигуряване на практичност и красота.Живейте в съответствие със своя избор.Характеристика на формата на царевица и ярки цветове го правят приказно декорация, придающим свеж вид.Идеален като практически подарък за нов дом, за вашите приятели и семейство.И те ще го направят.Удобен, без пробиване и лесен за инсталиране. Особено подходящ за наематели.Описание удобни рафтове за съхранение с модата.Рафтове за съхранение е изработен от фин материал, е трайна и практични.С различни функции за съхранение, той може да служи като полезен аксесоар за вашата баня.Съхранявайте предмети в банята по организиран начин.Дизайн във формата на царевица. креативен и красив.Характеристики Материал : полипропилен.- Размер : около 21, 00 X12, 80 X7, 00 см / 8, 25 X5,03 X2, 75 инча. - Удобен, без пробиване и лесен за инсталиране. Особено подходящ за наематели.- Идеален като практически подарък за нов дом, за вашите приятели и семейство.И те ще го направят.- Характеристика на формата на царевица и ярък цвят я прави очарователна декорация, като придава свеж вид.- Изящна изработка за осигуряване на практичност и красота.Живейте в съответствие с избора си.- Изработен от висококачествени материали, cartoony дизайн, издръжлив и модерен.Заслужавам твоя избор.Опаковката включва 2 х стенни рафтове.

Други функции

Най-добри сделки