.

.

14 бр. Инструменти за лечение на Дислексия-за деца, Ленти за четене с Екскурзовод, Цветен Маркер за фокусиране на пръстите, 8 бр. Въздушни Ленти с 6 бр. Вложки за пръсти?

14 бр. Инструменти за лечение на Дислексия-за деца, Ленти за четене с Екскурзовод, Цветен Маркер за фокусиране на пръстите, 8

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Съдържанието на опаковката-вие ще получите 8 бр маркери за пръстите и 6 бр. сменяеми пръстени за пръстите.Всички те са снабдени с цветен покритие, което е достатъчно за ежедневните нужди, и заместител, подпомагащ ви или на вашето дете да се концентрира върху четенето.Информация ЗА РАЗМЕРА - Ленти за четене с подсветка имат размери около 5x7,5 см / 2x3 инча, а подвижни ленти за пръсти - около 1,7x2 см / 0,67x0,79 инча.Умерени размери са подходящи за всички възрасти.Лек и компактен, лесно се съхраняват и пренасят.ПОМАГА да се КОНЦЕНТРИРА - тази лента за четене помага да се ограничат пермутация на думи и букви.Това е отлично ръководство за начинаещи читатели и на читателите със специални нужди, като перечитывание реда, липса на концентрация и т., ПРИЛОЖИМИ ХОРА - Тези ленти с инструкции за четене, предназначени за хората с трудности при четене, възпитатели в детските градини и началните училища.Помогнете им да преодолеят трудностите с четенето и да се съсредоточи вниманието.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Първо поставете дръжката finger tracker в канала пръстени за пръстите; след това, поставете единия си пръст върху преносимо пръстен; и най-накрая, за лесно проследяване на ключови думи и фрази.Цветен дизайн може по-добре да стимулира интереса на децата към четене.Name : употреба на планк 8шт + пръстен на 6 пръстите Цвят : както е показано на фигура Материал : пластмаса и Опаковъчен лист. комплект направляващи пръти 14шт (водач на планк 8шт + пръстен на 6 пръстите).

Други функции

Най-добри сделки