.

.

200 Броя Забавни Моливи за децата, Тематични Моливи в Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Моливи HB в дървена рамка с Ластиками, Молив за Дърводелец, Ирландски Сувенир?

200 Броя Забавни Моливи за децата, Тематични Моливи в Деня на Св. Патрик, Зелена Детелина, Моливи HB в дървена рамка с Ластиками, Молив за

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Елементи на Деня Патрик】 В дизайна на нашите моливи с Деня на Св Патрик се използва много класически празнични елементи, като шарки във формата на детелина, на сърцето и така нататък.Повечето от тези моливи зелен цвят, който е много подходящ за празнуване на Деня на Св. Патрик, създавайки забавна празнична атмосфера. 【Достатъчно】 В опаковка съдържа 200 броя забавни моливи, посветени на Деня на Св.Той може да се използва от студенти дневно и да ги замени.Можете също така да дарят на своите приятели, за да се подобри връзката между вас. 【Комфортно усещане в ръката】 Нашите детски моливи в Деня на Св. Патрик са изработени от висококачествена дървесина и графит материал, цвят дъски приятен, повърхност на корпуса дръжка гладка, прът от твърда дървесина липсва.Дървото няма драскотини и сърцевината не е лесно да се прекъсне.Тези моливи са леки, с удобна повърхност за захващане, което осигурява плавно и писмо. 【Страхотна идея за подарък】Можете да използвате тези празнични моливи за много случаи, както и да дарят ги като сувенири на парти в чест на Деня на Свети Патрик.Или, когато някои ученици са достойни за похвала, можете да ги използвате като насърчаване на клас, което може значително да повиши ентусиазма на децата към ученето. 【Широко приложение】 Нашите подарък моливи с Деня на Св. Патрик можете да използвате за водене на бележки, рисуване, писане, сметки, идеални за домашно, офис и училищна употреба.Той със сигурност ще се ползват студенти, ученици, учениците от началното училище и много други.Характеристики : 1. Изработен от висококачествена дървесина и графит материал.При писането не е лесно да разбият сърцето. Много лек и удобен за хващане повърхност, която осигурява гладко писане. Това е един изискан подарък за съученици, деца, студенти и т., Може да им доставят удоволствие и да повишат техния ентусиазъм за учене. Молив с подходящ размер, добре се вписва във вашия пенале и удобно переноске и съхранение.Параметри : Материал : графит и дърво Цвят : предимно зелен Модел : Детелина Размер на опаковката : 8,26 инча × 8,26 инча × 2,75 инча Тегло на опаковката : 2,53 паунда на Помещение включва : 200 x моливи за писане в тема за Деня на Св. Патрик Полезни съвети : 1. При ръчни измервания се допускат малки грешки в размер на. Поради различни екрани на екрана може да има малки различия в цвета.

Други функции

Най-добри сделки