.

.

TURNMEON 18-Инчовата Дъска Елха на Хелоуин с 24 Led виолетови Лампи, Таймер, който Работи на Батерии, 6 Страховити Прилепи, Блестящ Страшно Мъртъв Призрак, Абанос, Украса за ?

TURNMEON 18-Инчовата Дъска Елха на Хелоуин с 24 Led виолетови Лампи, Таймер, който Работи на Батерии, 6 Страховити Прилепи, Блестящ

BGN 7.20

Брой продукти
На склад

[Черна коледна елха на Хелоуин с 24 лилави светлини и 6 прилепи мишки] на 18-инчовата черна коледна елха на Хелоуин с подсветка 24 LED и 6 лилави прилепи мишкиЛилави светлини пробият мрака на всички места и да се създаде ужасна атмосфера във вашия дом.Маса от дърво за масата за хранене, камина, кабинет, диванного маса, кухня, офис, ресторант, кафене, украса за Хелоуин. [Функция на таймера и се захранва от батерия] Батерии 3 AA, работещи от ключа за включване / изключване / таймер на страничната част на основата, батерии в комплекта не са включени.Можете да настроите таймер за осветление на елхата, тя ще изгори в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, отново ще се включи след 18 часа.Вилица не се изисква.Лесно се инсталира и се движи. [Уникален блестящ дизайн] Специално разработена черна блестяща пудра на прах за поръсване клони на дървета на Хелоуин, на багажника и на отделението за батерията, която е изработена по технологията за ръчно пръскане и придающая им блясък и мистика в атмосферата на Хелоуин. [ Гъвкави клонки] Лилаво осветени клонки от елхи на Хелоуин може да се огъне или да се даде по-естествената форма на дървото, както ви харесва.Квадратна основа осигурява устойчивост на коледната елха на Хелоуин.Стъблото на дървото е изработен от стомана и обмотан лента, за да се предотврати изтичане на информация, което му придава безопасен и естествен вид. [Украса за масата за Хелоуин] Подходящ за украса за Хелоуин в закрито на открито, на дома, на настолен домашен интериор, партита, декорации за събития от тип "Направи си сам", нощно дейности на Хелоуин, украса на къщата с духове Хелоуин и за всеки специален повод. [Черна коледна елха на Хелоуин с 24 лилави светлини и 6 прилепи мишки] на 18-инчовата черна коледна елха на Хелоуин с подсветка 24 LED и 6 лилави прилепи мишки.Лилави светлини пробият мрака на всички места и да се създаде ужасна атмосфера във вашия дом.Маса от дърво за масата за хранене, камина, кабинет, диванного маса, кухня, офис, ресторант, кафене, украса за Хелоуин. [Функция на таймера и се захранва от батерия] Батерии 3 AA, работещи от ключа за включване / изключване / таймер на страничната част на основата, батерии в комплекта не са включени.Можете да настроите таймер за осветление на елхата, тя ще изгори в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, отново ще се включи след 18 часа.Вилица не се изисква.Лесно се инсталира и се движи. [Уникален блестящ дизайн] Специално разработена черна блестяща пудра на прах за поръсване клони на дървета на Хелоуин, на багажника и на отделението за батерията, която е изработена по технологията за ръчно пръскане и придающая им блясък и мистика в атмосферата на Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки