.

.

Четка за Тоалетна, Уникална Глава на Четка Свалящ се Подвесная Голф Четка за Тоалетната чиния за Възрастни, за домакинство, за Баня, за Вана (Тъмната Нощ)

Четка за Тоалетна, Уникална Глава на Четка Свалящ се Подвесная Голф Четка за Тоалетната чиния за Възрастни, за домакинство,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Лесен за почистване] Тоалетна четина не се придържа към косата сиМръсотия на зъби ще бъде премахната, като я ополоснут, прах няма да остане, и тя ще бъде чиста и гигиеничной. [Лесен за почистване] Тоалетна четина не се придържа към косата си.Мръсотия на зъби ще бъде премахната, като я ополоснут, прах няма да остане, и тя ще бъде чиста и гигиеничной. [Дишаща и бързо сохнущая] Вентиляционно-дренажна основа, за четка за тоалетна с дълга дръжка и быстросохнущий на стена в комплект може да бъде окачен на стената без пробиване или направо на пода. [360 ° Без задънена улица] Форма на стика за голф проектирана така, че да е обърнат към всеки ъгъл на тоалетната, и не остави слепи зони.Може дълбоко да се отпушат всички ъглови тръби и канали на тоалетни. [Водоустойчива] Тази четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от меки и еластични материали TPR и висококачествени PP, няма да падне, водоустойчив и не пропуска капки, дори и глава на четка се използва за почистване на тоалетната чиния, тя не поцарапает тоалетна чиния. [Подвижна конструкция] Компактен размер, което го прави много подходящ за тесни пространства, на следващата за тоалетна или мивка в банята.Чист и модерен външен вид е много подходящ за всеки стил украса на къщата.Не само за облекла, но и за мивки, подови настилки, бани и т. [Лесен за почистване] Тоалетна четина не се придържа към косата си.Мръсотия на зъби ще бъде премахната, като я ополоснут, прах няма да остане, и тя ще бъде чиста и гигиеничной. [Лесен за почистване] Тоалетна четина не се придържа към косата си.Мръсотия на зъби ще бъде премахната, като я ополоснут, прах няма да остане, и тя ще бъде чиста и гигиеничной. [Дишаща и бързо сохнущая] Вентиляционно-дренажна основа, за четка за тоалетна с дълга дръжка и быстросохнущий на стена в комплект може да бъде окачен на стената без пробиване или направо на пода. [360 ° Без задънена улица] Форма на стика за голф проектирана така, че да е обърнат към всеки ъгъл на тоалетната, и не остави слепи зони.Може дълбоко да се отпушат всички ъглови тръби и канали на тоалетни. [Водоустойчива] Тази четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от меки и еластични материали TPR и висококачествени PP, няма да падне, водоустойчив и не пропуска капки, дори и глава на четка се използва за почистване на тоалетната чиния, тя не поцарапает тоалетна чиния. [Подвижна конструкция] Компактен размер, което го прави много подходящ за тесни пространства, на следващата за тоалетна или мивка в банята.

Други функции

Item Type:
 Toilet Brush
Material:
PP, TPR
Weight:
Approx. 213g-229g / 7.5oz-8.1oz
Package List:
2 x Brush Handle:
1 x Nonmarking Sticker:
1 x Brush Head:
1 x Storage Rack:
Най-добри сделки