.

.

Спрей за коса, Не Смывающий Спрей За коса, за Мързеливи Хора, Не Смывающий Хидратиращ и Възстановяващ Грижи За Коприна Суха Коса, Питателна Вода-Деликатен Шампоан з?

Спрей за коса, Не Смывающий Спрей За коса, за Мързеливи Хора, Не Смывающий Хидратиращ и Възстановяващ Грижи За Коприна Суха Коса, Питателна

BGN 4.80

Брой продукти
На склад

❀❀【Ефективен】 Осигурява силна хидратация, бори се с раздразнителност, поддържа стил, възстановява съществуващ повреден външен вид, кондиционирующий крем, устойчивост на топлина и на бъдещи щети ❀❀【Универсален лек спрей】 Помага за разресването на косата.Като основа се използва чист екстракт от лимон за укрепване, суперфрукты и растителни серамиди, за да се придаде на косата мекота, както и за отстраняване на повреди се използва силата на семена Киа. ❀❀【Съставки на продукта】Вода, глицерин, продукти на млечна ферментация, цетил, скваланель, 99% естествени източници.Подходящ за всички типове коса, безводен с добавянето на есенции. ❀❀【Защитен компонент】 Не съдържа органичен силиций, сулфати (SLS/SLES), гидроксибензоатов, глутен и фталатов. ❀❀【Как да използвате】1. Спрей върху влажна или сушени кърпа на косата.Леко срешете във форма, тъй като обикновено.Много подходящи за ежедневна употреба, почистване и кондициониране. В допълнение, този продукт може да се прилага върху суха коса за да се хидратират, осветление и контрол на разсейване. ❀❀【Ефективен】 Осигурява силна хидратация, бори се с раздразнителност, поддържа стил, възстановява съществуващ повреден външен вид, кондиционирующий крем, устойчивост на топлина и на бъдещи щети. ❀❀【Универсален лек спрей】 Помага за разресването на косата.Като основа се използва чист екстракт от лимон за укрепване, суперфрукты и растителни серамиди, за да се придаде на косата мекота, както и за отстраняване на повреди се използва силата на семена Киа. ❀❀【Съставки на продукта】Вода, глицерин, продукти на млечна ферментация, цетил, скваланель, 99% естествени източници.Подходящ за всички типове коса, безводен с добавянето на есенции. ❀❀【Защитен компонент】 Не съдържа органичен силиций, сулфати (SLS/SLES), гидроксибензоатов, глутен и фталатов. ❀❀【Как да използвате】1. Спрей върху влажна или сушени кърпа на косата.Леко срешете във форма, тъй като обикновено.Много подходящи за ежедневна употреба, почистване и кондициониране. В допълнение, този продукт може да се прилага върху суха коса за да се хидратират, осветление и контрол на разсейване.Спрей за коса без дългосрочна заличаване Осигурява силна хидратация, бори се с раздразнителност, поддържа стил, възстановява съществуващ повреден външен вид, кондиционирующий крем, устойчивост на топлина и на бъдещи щети.

Други функции

Най-добри сделки