.

.

Морски панти за врата От Неръждаема стомана Тежки Панти за лодки Стоманена Панта за палуби шкаф от неръждаема стомана 2 ЕЛЕМЕНТА (Sliver-1,5 инча x 3 инча)

Морски панти за врата От Неръждаема стомана Тежки Панти за лодки Стоманена Панта за палуби шкаф от неръждаема стомана 2 ЕЛЕМЕНТА (Sliver-1,5

BGN 7.59

Брой продукти
На склад

Панти за лодки 316 от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и в морска среда, не е лесно ръжда, а оттам очакват продължи по-дългоМорски линия 5 дупки на линия за осигуряване на надеждна връзка, здраво се свързват в съответствие с вашата среща, независимо дали е на вратата или на палубата на лодката.Тези примки за фуги ще бъдат лесно отстранени.- Панти за лодочной фитинги са подходящи за лодки, врати или прозорци яхта, домашно шкафчета, тоалетка, комплект, кутия за инструменти, врати и шкафчета, и т. Размерът на панти от неръждаема стомана, 3 инча x 1-1 / 2 инча, дебелина : 0,20 ". - Панти за лодочной врати вълни, силни и авторитетни, без много се люлее в него.Панти за лодки 316 от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и в морска среда, не е лесно ръжда, а оттам очакват продължи по-дълго.Морски линия 5 дупки на линия за осигуряване на надеждна връзка, здраво се свързват в съответствие с вашата среща, независимо дали е на вратата или на палубата на лодката.Тези примки за фуги ще бъдат лесно отстранени.- Панти за лодочной фитинги са подходящи за лодки, врати или прозорци яхта, домашно шкафчета, тоалетка, комплект, кутия за инструменти, врати и шкафчета, и т. Размерът на панти от неръждаема стомана, 3 инча x 1-1 / 2 инча, дебелина : 0,20 ". - Панти за лодочной врати вълни, силни и авторитетни, без много се люлее в него.Материал : Неръждаема стомана 316 Повърхност на : полиране Размер : 3 инча x 1-1 / 2 инча Опаковка : 2 бр. Характеристика на 1. Материал : неръждаема стомана 316 2. Масивна метална плоча, много здрава, устойчива и лесна за инсталиране, тези блестящи полирани панти от неръждаема стомана станат привлекателно допълнение, където и да са използвани 3. Панти за лодки или врати.

Други функции

Най-добри сделки