.

.

4 Опаковки Скоби За Завеси за душ, Ветрозащитная Защита От Пръски вода, За Душата - Самоклеящийся Скоба За Утяжеления Душ Завеси (Прозрачни)

4 Опаковки Скоби За Завеси за душ, Ветрозащитная Защита От Пръски вода, За Душата - Самоклеящийся Скоба За Утяжеления Душ Завеси

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

【Уникален дизайн】 Специално предназначени за използване завеси за душ, за да се избегне излагане на вятър и пръски водаОсигурете добри условия за вземане на душ с помощта на 4 опаковки щипки за пердета за душата. 【Скоба "крокодил"】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, лек и издръжлив.Скоба "Крокодил" не може да се заключва завеса за душата е на място, но и е подходящ за всички представени на пазара занавескам за душата. 【Самоклеящийся】 Осигурете здрава самозалепваща и стабилна стикер от 3 М, за да закачите този скоба в стената.Трудно е да падне и да го пуснете. (Подходящ само за равна и гладка стена, не за груба и неравна стена. 【Лесна инсталация】 се инсталира Лесно и се отстранява без неприятности и главоболия.Прост и чист вид може да се подобри естетиката на нивото на всяка единица стая. 【Гаранция】 връщане на парите в рамките на 30 дни и гаранция от 1 година от датата на закупуване.

Други функции

Най-добри сделки