.

.

Макара за навиване на въжето Piscifun Speed X с функция uncoiling, без усукване на въжето, Риболовна макара с Регулируема алуминиева дръжка за сонда за спиннинга, макарата за р?

Макара за навиване на въжето Piscifun Speed X с функция uncoiling, без усукване на въжето, Риболовна макара с Регулируема алуминиева

BGN 18.66

Брой продукти
На склад

【Липсата на перекручивания въжето】 Уникална патентована конструкция на Piscifun позволява леске и макарата винаги се върти с еднаква скорост в процес на ликвидацияТова намалява шума и поддържа идеалното опъване, за да се избегне заплитане, възли, изпадане на въжето и т. 【Уникална функция uncoiling】При намотке твърде голям брой въжето на макарата няма нужда да стреля макара и ръчно наматывать въжето обратно на макарата.Устройство за навиване на въжето Speed X line с лекота ще ви помогне да се навивам на въжето обратно на макарата и ще повиши ефективността на ликвидация. 【Регулируема алуминиева дръжка】Устройство Speed X spooling station снабдена с подобрени шатуном от алуминиева сплав, което е с 40% по-твърда пластмасова версия.В същото време вие също можете да персонализирате дължина въдица в съответствие със собствените си нужди, което е подходящо за различни сценарии. 【Обновен Скоба】 Клип на устройството за навиване на въжето Speed X може да се отвори на разстояние до 4,13 инча /10,49 см, а адаптер конична форма е подходяща за намотки с дупки от 0,39 инча / 10 мм до 0,98 инча /25 мм. По този начин, той лесно се нанася върху макарата за риболов с различни размери. 【Подходящ за различни видове бобини】 Speed X winder подходящ за различни видове макари, като baitcaster, спиннинговая макара, spincast макара и т. Задължително условие за всички рибари!.

Други функции

Най-добри сделки