.

.

Хвърляне на мебелни гарнитури GINOYA 0,87 инча, 6,56 фута х 2 Ролка Самозалепващи се усещат ленти за паркет, за да се предотврати драскотини, звукоизолация (черен)

Хвърляне на мебелни гарнитури GINOYA 0,87 инча, 6,56 фута х 2 Ролка Самозалепващи се усещат ленти за паркет, за да се предотврати драскотини,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ ЗАЩИТА От НАДРАСКВАНЕ и ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ - Мебелни облицовки roll не само предпазват всички мебели и твърди подови настилки от надраскване, чакъла и вдлъбнатини, но и предпазват от шум при преместване на мебели ★ ЛЕСНО ПРЕМЕСТВАНЕ - тези самозалепващи се усещат ленти могат да се използват за намаляване на триенето и шума, за да се улесни преместване на тежки мебели като легло, диван и бюро. ★ ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ - Филц лента може да се използва за закрепване на екрана проектор на стената, направете черен контур на екрана, и това ще направи изображението по-отчетливо. ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО И ТРАЙНОСТ - Ролка мебелни гарнитури с влакно с висока плътност има трайно лепило.Лесна работа, просто махнете отметката бяла защитна хартия, а след това залепете. ★ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Благодарение на силна адхезия те лесно се придържат към дървото, стъклото, метала, пластмассам, широко се използват в стола, маса и други мебели. ★ ЗАЩИТА От НАДРАСКВАНЕ и ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ - Мебелни облицовки roll не само предпазват всички мебели и твърди подови настилки от надраскване, чакъла и вдлъбнатини, но и предпазват от шум при преместване на мебели. ★ ЛЕСНО ПРЕМЕСТВАНЕ - тези самозалепващи се усещат ленти могат да се използват за намаляване на триенето и шума, за да се улесни преместване на тежки мебели като легло, диван и бюро. ★ ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ - Филц лента може да се използва за закрепване на екрана проектор на стената, направете черен контур на екрана, и това ще направи изображението по-отчетливо. ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО И ТРАЙНОСТ - Ролка мебелни гарнитури с влакно с висока плътност има трайно лепило.Лесна работа, просто махнете отметката бяла защитна хартия, а след това залепете. ★ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Благодарение на силна адхезия те лесно се придържат към дървото, стъклото, метала, пластмассам, широко се използват в стола, маса и други мебели.Имате досадни звук на рязко триене между мебели и подове?.Често ли имате възникнали проблеми с движението на големи мебели само от един човек по време на прибиране на реколтата и прахосмукачката?. Сега нека се опитаме да Почиват нашите Мебелни Облицовки.Това ще бъде чудесен помощник в живота си. х мебелни гарнитури на руло.БЕЛЕЖКИ За НАПОМНЯНЕ : .

Други функции

Най-добри сделки