.

.

Fukeen Нашето Гнездо Дом Сладък Дом Калъфка за възглавница Правоъгълна 12x20 Инча Памук спално Бельо, Калъфки за възглавници Ретро Селска Фермерска Къща Декоративна Ка?

Fukeen Нашето Гнездо Дом Сладък Дом Калъфка за възглавница Правоъгълна 12x20 Инча Памук спално Бельо, Калъфки за възглавници Ретро Селска

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

【Материал】 : Калъфки за възглавници, Произведени от висококачествени толстой трайно семе от памучна смес 【Размер 】 : 12*20 инча (30 см * 50 см) / Допускат се отклонения до ± 1-2 см от ръчно рязане и шиене. 【Функция 】 : Само една калъфка за възглавница, поставяне в комплекта не е включена.Дизайн дигитален печат от една страна и от друга страна са направени от еднакво плащаницата. 【Добро качество на изработката】 : Тази калъфка е изпълнена с четири линии, плътен шев отвътре и в същото време е на дъното на невидим цип. 【Прилагането на】 : Използва се като стол, кола, мека мебел-дивани, легла, за улицата, на закрито, за декорация на дома, и това е най-добрият подарък за рожден Ден, Великден, Ден на независимостта, Ден на майката и Коледа и т. Параметри : Материал : Памучни платно Размер : 12x20 инча (30 см х 50 см) под Формата на : Прямоугольникцвет/модел : Нашето гнездо Home Sweet Home Feature : 1. Бельо има отлични функции за регулиране на температурата, антистатическим, противоалергични и антибактериално действие. Той се използва широко навсякъде.И най-добрите подаръци за всеки празник, който ви харесва. Калъфка има една тайна, с цип от едната страна на възглавницата, тя е едва забележима и лесно се поддава на измиване.★Топъл съвет : 1. Само една калъфка за възглавница, поставяне в комплекта не е включена. Моля, допускат се отклонения до ±1-2 см от ръчно рязане и шиене. Моля, не поставяйте сърцевината възглавници вертикално в една калъфка, за да се избегне спукването на мълния. Такива фактори, като осветление, контраста и цветен дисплей, може да доведе до това, че картината ще бъде различна от реални стоки, това не показва някакви проблеми с качеството на продуктаупаковка : 1 x калъфка за възглавница (калъфки са опаковани в една опаковка).

Други функции

Най-добри сделки