.

.

XJJZS Баня с Душ Кабина, Без бормашини Полк За Душата Органайзер Кошница За Съхранение на Стенни Кухненски (Размер: 50 13 3 см Размер: 60 см)

XJJZS Баня с Душ Кабина, Без бормашини Полк За Душата Органайзер Кошница За Съхранение на Стенни Кухненски (Размер: 50 13 3 см Размер:

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

★ Мебели за баня, полици за баня, монтиране на стена за баня, Аксесоари за баня, Място за съхранение на Алуминиева козметика с закачалка за кърпи (Цвят : черен, размер : 50 * 13 * 3 см) ★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранение.Това може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.След многократни полиране на повърхността става светло, като огледало.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Структура здрава, а край много гладко и няма да навредят на вашата ръка. ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив.Дизайн на предната ограда ефективно предотвратява случайното подхлъзване и смилане на продукти и осигурява безопасността на вградения огради. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството.Малък размер и много място за съхранение.Широко се използва в кухни, бани, хол, тераси, etc.to удовлетвори вашите двойна изисквания за пространството за съхранение. ★ Мебели за баня, полици за баня, монтиране на стена за баня, Аксесоари за баня, Място за съхранение на Алуминиева козметика с закачалка за кърпи (Цвят : черен, размер : 50 * 13 * 3 см). ★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранение.Това може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.След многократни полиране на повърхността става светло, като огледало.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Структура здрава, а край много гладко и няма да навредят на вашата ръка. ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив.Дизайн на предната ограда ефективно предотвратява случайното подхлъзване и смилане на продукти и осигурява безопасността на вградения огради. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството.

Други функции

Най-добри сделки