.

.

Интелигентно Сензорно кофа за Боклук, 15Л Умно кофа за Боклук Кухненско Кошчето за боклук За Баня, Тоалетна, Автоматично Сензорно Кофа за Боклук, Електрическото кош?

Интелигентно Сензорно кофа за Боклук, 15Л Умно кофа за Боклук Кухненско Кошчето за боклук За Баня, Тоалетна, Автоматично Сензорно

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Интелигентен чип, технология на индукция, интелигентна и бързо, осигурява ви по-практичен продукт и жизнен опит През целия водоустойчиви, херметически затворени и влагоустойчив, отговарят на високи, може да бъде поставен в тоалетната чиния, може да бъде поставен в тоалетната, в непосредствена близост до тоалетна и т., влагоустойчив, отговарят на високи и водоустойчив. Някои видове източници на храна, два модела батерии (по избор), по-голям капацитет, дълго време на изчакване. Един клавиш е винаги отворена, леко докосване за отваряне, лесен за управление, леко докосване, лесно се отваря, се отваря лесно само с едно докосване. Отваряне сензор за вибрации, интелигентна капачка за отваряне сензор за вибрации, универсален сензор за вибрации, не е необходимо да се уточни местоположението, удобно и бързо.Подробна информация за продукта Име на продукта : Умно кофа за боклук размери на продукта : както е показано на изображенииобьем продукт : 15 лматериал на продукта : ABS + рриндукция на продукта : вълна /удар Цвят на продукта : обикновен син / чист белыйупаковочный списък : Умно индукционное кофа за боклук * 1.

Други функции

Най-добри сделки