.

.

Хартия за рисуване (A4), за деца и възрастни, Дъска за рисуване Дъга с Нощен изглед, Художествено Ръкоделие, Комплект за бродерия: 4 скреч карти Еднорог / Фламинго/ Котк

Хартия за рисуване (A4), за деца и възрастни, Дъска за рисуване Дъга с Нощен изглед, Художествено Ръкоделие, Комплект за бродерия:

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Направете единственият по рода си подарък за пътници, изследователи и любителите на домашния декорНасладете се на арт-терапия, намаляване на стреса, не трябва да се притеснявате за липса на талант.Добър начин за намаляване на напрежението, аз вярвам, че когато сте готови с вашия скреч арт, вие ще имате отлично настроение и ще се чувствате много по-спокоен. взаимодействието на родителите и на децата, този вид на скреч арт - това е много забавно занимание, което ще ви направи по-близо до децата си.Можете заедно с децата си да се почеше дъска за рисуване, забавни общуват онлайн и да прекарат приятно време. приятен начин на обучение на децата, това е смешно и развитие на играчка за деца, а също и много добър начин да се развие при деца, практически умения и интелект.Лесно да се направи и е приемливо за деца. 【Помещение, включваща】 : 4 листа скреч карти, 1 х писалка за скретча, 1 х чиста четка, 1 x Дървена писалка-11,6x8,3 инча (A4). 【Дъга СКРЕЧ арт】 : Изделия за скреч арт различни ярки цветове и модели, които се крият под матово покритие, за всяка скреч картата е нанесен слой на скици от фолио, използвайте скреч дръжката (включена в комплекта), за да отстраните скици сив цвят, откриването на красиви цветове под тях. 【СКРЕЧ АРТ-ТЕРАПИЯ】 имате по-голям шанс да работи добре, ако вие всеки ден правите кратка почивка, за необмислени работа.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, е проста, не изисква много време и стрес. 【Идеален подарък за детски миниатюри (И възрастни) 】 : Пълен комплект за гравиране на художника всяка възраст.Размер на чудесно за децата, и вие можете лесно да носите със себе си, да речем, на разходка с момичета или при следващия поход в магазин за хранителни стоки. 【Украса за дома и творчески подаръци】 : Можете да го прикачите към рамка за снимки, виси на стената или да се постави върху плота на масата, за да се засили художествена атмосфера и украса на вашия дом, а вие също можете да се покаже зашеметяващи свършена работа или да дарят на своите приятели или семейство. 【Помещение, включваща】 : 4 листа скреч карти, 1 х писалка за скретча, 1 х чиста четка, 1 x Дървена писалка-11,6x8,3 инча (A4). 【Дъга СКРЕЧ арт】 : Изделия за скреч арт различни ярки цветове и модели, които се крият под матово покритие, за всяка скреч картата е нанесен слой на скици от фолио, използвайте скреч дръжката (включена в комплекта), за да отстраните скици сив цвят, откриването на красиви цветове под тях. 【СКРЕЧ АРТ-ТЕРАПИЯ】 имате по-голям шанс да работи добре, ако вие всеки ден правите кратка почивка, за необмислени работа.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, е проста, не изисква много време и стрес.

Други функции

Най-добри сделки