.

.

Листа на прах за пране Homevative, 30 листа, до 60 сваляния, Лесно се разтваря, без мирис, Еко-опаковка, съвместим с HE, сигурно за септични ями, Отличен за пътуване, колеж, пра?

Листа на прах за пране Homevative, 30 листа, до 60 сваляния, Лесно се разтваря, без мирис, Еко-опаковка, съвместим с HE, сигурно за септични

BGN 36.20

Брой продукти
На склад

Не е нужно да се вдигне тежък прах за пране, като всеки лист тежи по-малко от лист хартия!Не отмеряйте прах или течност и не разливайте им в процеса!.Няма измервания на течен перилен препарат. 1 чаршаф равна на 1 колпачку течен препарат или 1 капсула.Сложи чаршафите в пералнята заедно с бельо, и всичко е готово.Съвместима с HE и стандартните перални машини.Предната и горната част на изтеглянето.Работи с цветни или бели материали.Не е необходимо да се отдели.Отново закрывающаяся опаковка.Биоразлагаемая опаковка.Без течности или прах.Без вредни химични вещества.Се разтваря в гореща и студена вода.Работи с всички машини, включително и на HE. 30 листа капацитет за 30 сваляния среден размер.Може да се използва и за ръчно пране / миене в мивката.Голяма мощност за почистване, отколкото при по-малките ивици.Почти не заема място.

Други функции

Най-добри сделки