.

.

QiCheng & LYS Дрехи за домашни любимци, Тениска на лента, за кучета, Сладък Мек Дишащ Памук Жилетка с Къси ръкави, Памучен Облекло за Кутрета за малки до Средни Кучета (XS, Р?

QiCheng & LYS Дрехи за домашни любимци, Тениска на лента, за кучета, Сладък Мек Дишащ Памук Жилетка с Къси ръкави, Памучен Облекло за

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

❤ Измерва с кучето си, че тя е седнала, и прегледайте таблицата с размери, преди да изберете размер!Ако размерът е между два размера изберете по-голям размерАко кучето е много дълга коса, е препоръчително да си купите по-голям размер!Съотношение между размер и тегло : XS : 1-2 инча, S : 2-3 инча, M : 3-5 см, L : 5-8 см, XL : 8-11 см. ❤ Следете за това, вашето куче да е стилен, приятен и чист. ❤ Ще се превърне в приятен подарък за вашето дете, ние сме сигурни, че той му се радвате. ❤ Е отличен за игри, упражнения и отдих. ❤ Бережная пране, сушене на линия, задължителна нещо. ❤ Измерва с кучето си, че тя е седнала, и прегледайте таблицата с размери, преди да изберете размер!Ако размерът е между два размера изберете по-голям размер.Ако кучето е много дълга коса, е препоръчително да си купите по-голям размер!Съотношение между размер и тегло : XS : 1-2 инча, S : 2-3 инча, M : 3-5 см, L : 5-8 см, XL : 8-11 см. ❤ Следете за това, вашето куче да е стилен, приятен и чист. ❤ Ще се превърне в приятен подарък за вашето дете, ние сме сигурни, че той му се радвате. ❤ Е отличен за игри, упражнения и отдих. ❤ Бережная пране, сушене на линия, задължителна нещо.Всяко куче иска да има своя собствена нова рокля!Той харесва любовта на господаря!Померан с тегло 2 кг на снимки носи кода М, подходящ, красив, той е много развълнуван, много щастлив!.

Други функции

Най-добри сделки