.

.

Раница-Переноска за домашни любимци Pawaboo, Плюшени Играчки за кучета L & Squeak, Супер Меки Плюшени Играчки за домашни животни във формата на Видри От изкуствена Кожа, Др?

Раница-Переноска за домашни любимци Pawaboo, Плюшени Играчки за кучета L & Squeak, Супер Меки Плюшени Играчки за домашни

BGN 13.49

Брой продукти
На склад

【Се препоръчва за 5 паунда < Малки куки и примки за кучета, с цип и ластични отвори позволяват удобно да пусне кучето си вътре; Быстросъемные ключалката на края на коланите осигуряват бърза инсталация с една ръка 【 ЗАБАВНО пищалка 】 : Идва с пищалкой вътре играчки.Само леко кликнете върху плюшено животно за нейната племенница, за да издават звуци, BB, ефективно привличане на вниманието на вашия домашен любимец. 【 ЖИВА форма 】 : Имитира формата на дивата видри, за да отговарят на ловен инстинкт на вашето куче и желанието да дъвчете това, което пречи на вашия домашен любимец далеч от мебели. 【 УВЕЛИЧЕТЕ близост 】: Идеалният спътник за домашен любимец, когато капитанът е наблизо, а също и хубава интерактивна играчка за игри. ?【Се препоръчва за 5 паунда < малко куче< 18 паунда 】 : Раница-переноска за кучета Pawaboo е предназначен за пренасяне на малки кучета, ние силно препоръчваме да се кученца с тегло по-малко от 18 кг (голямо куче може да понесе твърде много тегло за собственика).Моля, измерете своите домашни любимци и изберете в съответствие с таблицата размери (фиг. ?【Се препоръчва за 5 паунда < малко куче< 18 паунда 】 : Раница-переноска за кучета Pawaboo е предназначен за пренасяне на малки кучета, ние силно препоръчваме да се кученца с тегло по-малко от 18 кг (голямо куче може да понесе твърде много тегло за собственика).Моля, измерете своите домашни любимци и изберете в съответствие с таблицата размери (фиг. Раница-переноска за домашни любимци Pawaboo с плюшени играчки за кучета L & Squeak, супер меки плюшени играчки за домашни животни във формата на видрата с набивкой от изкуствена кожа, дрънкалка за кучета, обучение на игра, в детски играчки за дъвчене, нетоксичная плюшен кукла.

Други функции

Най-добри сделки