.

.

Vinyl Стикер с Гавайским Ананас, Lauranna Pacific, Перманентная Залепваща Стикер с Ананасовой Татуировка Тихоокеанския Племе (Прозрачна, 2 x 0,8)

Vinyl Стикер с Гавайским Ананас, Lauranna Pacific, Перманентная Залепваща Стикер с Ананасовой Татуировка Тихоокеанския Племе

BGN 2.32

Брой продукти
На склад

Vinyl стикер с гавайским ананасомВыбор от четирите измеренияСамо за използване на закрито.Тези етикети не са водоустойчиви.Устойчива на надраскване повърхност.Винилови стикери с обратната страна на незаличими акрилно лепило, идеално подходящи за гладки плоски повърхности (като лаптопи, списания, прозорци и т.Печат на екологично чисти экосольвентными мастило осигурява изключително ярки цветове.Инструкции за грижа.Използвайте мека, чиста и суха кърпа, за да внимателно праха и замърсявания от центъра на етикети навън.Vinyl стикер с гавайским ананас от Lauranna Pacific. Перманентная залепваща стикер с изображение на тихия племенна татуировка във формата на ананас.Ананас дълго време са били символ на хавайските острови и се превърнаха в неофициален талисман на острова.Независимо дали сте в Хонолулу, или Хило, ще видите ананас, намалеванные върху тениски, или танцуващи в капотах туристически автобуси.Ананас традиционно символизира "добре дошли" и гостоприемство, както и приятелството, глави и други форми на социална топлина и любезно.Интересното е, че ананас растат не на Хавайските острови, техния произход може да се проследи в Южна Америка, сега те са свързани с Гавайями поради големия производство на ананаси, която е построена в Хавай в началото на 1900-те години.Тези незаличимо акрилни самозалепващи етикети смело демонстрират вашата мечта тропически рай на обществен показ.Идеален за вашите лаптопи, списания, Windows и т., или във всяко друго място, където има гладка плоска повърхност! - Vinyl стикер с гавайским ананас.Избор от четири размери. - Само за използване на закрито.Тези етикети не са водоустойчиви. - Прозрачен фон. - Устойчива на надраскване повърхност - Трайна.Винилови стикери с обратната страна на незаличими акрилно лепило, идеално подходящи за гладки плоски повърхности (като лаптопи, списания, прозорци и т.) - Ярки цветове.Печат на екологично чисти экосольвентными мастило осигурява изключително ярки цветове. - Инструкции за грижа.Използвайте мека, чиста и суха кърпа, за да внимателно праха и замърсявания от центъра на етикети навън.

Други функции

Най-добри сделки