.

.

Мини-Лентови-дискова машина за опесъчаване 6-Инчов диск за шлайфане и Шлифоване на лентата 1,2 x 15 см за шлайфане на дърво, Метал, камък, Мелкошпиндельная опесъчаване ?

Мини-Лентови-дискова машина за опесъчаване 6-Инчов диск за шлайфане и Шлифоване на лентата 1,2 x 15 см за шлайфане на дърво, Метал, камък,

BGN 71.46

Брой продукти
На склад

Ако смятате, че усилие шлифовъчни машини не е достатъчно, моля, не натиснете на диск, в противен случай машината може да се спре и дори да изгори двигател и захранванеМоля, регулиране на честотата на въртене на адаптер за захранване на максимум 24 В (максимална скорост и въртящ момент).Машината може да бъде шлифован, докато тя е в контакт с материала.Колкото по-висока е скоростта на машина, толкова по-висока усилие опесъчаване машина.Моля, проверете дали няма ли пукнатини в белия диск след получаване на апарат, ако има пукнатини, моля, не го използвайте.Моля, проверявайте кръгъл диск преди всяка употреба, ако има пукнатини, моля, не използвайте. Забележка : При шлифовании метал могат да се появят искри, моля, не поставяйте около wheelhead машини запалими и взривоопасни предмети. 【Опесъчаване машина 3 в 1】 Тази универсална за опесъчаване машина включва в себе си 10 шлифовъчни ленти 1,2 x 15 см и 10 наждачных книжа 6 инча, които могат да бъдат опесъчени ножици, ножове, метал, дърво, камък и т. Също така с шпиндельной wheelhead машина за криволинейного шлифоване.Тази малка опесъчаване машина е подходяща за дом, ресторант, хотел, супермаркет, зеленчуков пазар, месо, сергии и т. 【Мини-дискова машина за опесъчаване】 Тази 6-инчовата машина за опесъчаване професионално подходящи за шлифоване на всички видове ножици, като фризьорски ножици, домакински ножици, нокторезачки, портновские ножици и т. И ефективно шлифует ножици / метал / дърво / камък и т. 【Мини-лента за опесъчаване машина електрическа】 Тази лента за опесъчаване машина с ширина 1,2 см и дължина 15 см и е професионален инструмент за заточване на различни ножове с помощта на които лесно се изострят, ножове, но също така може да бъде шлифован малки дървени / метални материали и т. 【Бързо извити пилинг】 Този мини-опесъчаване машина с шпинделем диаметър 0,8 и 1,6 инча професионално шлифует дъга, шлифоване се случва бързо и лесно, а дъга лесно се получават!. 【Параметри】 Размер на лента и на диск wheelhead машини : 8 x 6,3 x е 4,7 инча.Мощност : 100 Вата. Скорост : 0-8000 об/мин. шлайфане Диаметър на диска : 5.Размер на пясъчна лента (Ш x Д) : 3 cm x 38 см. / 1,2 см x 15 см.Диаметър на wheelhead машини на шпиндела : 0,8 инча и 1,6 инча.Режим регулиране на скоростта : 7-уровневое регулиране на скоростта на източника на захранване 12-15-16-18-19-20-24 v. 【Опесъчаване машина 3 в 1】 Тази многофункционална опесъчаване машина включва в себе си 10 шлифовъчни ленти 1,2 x 15 см и 10 наждачных книжа 6 инча, които могат да бъдат опесъчени ножици, ножове, метал, дърво, камък и т.

Други функции

Най-добри сделки