.

.

LILIANG - висок Клас преносим Мобилен вентилатор за климатик с функция за овлажняване и пречистване на въздуха, вентилатор за пречистване на въздуха, с лед, завеси от р?

LILIANG - висок Клас преносим Мобилен вентилатор за климатик с функция за овлажняване и пречистване на въздуха, вентилатор за пречистване на

BGN 177.53

Брой продукти
На склад

◆ Подвижна 5-литров резервоар за вода с визуализация на нивото на водата и пакети с лед, пълна Добре дошли в магазина за покупка。 ◆ Колела лесно се плъзгат и са идеални за помещения в жилища /джипове / зимни градини и офис помещения. Успешно пазаруване. ◆ Управление на LFJKTton и пълнофункционално дистанционно управление Ако имате нужда от голям поръчка, моля, свържете се с нас, има намаления。. ◆ Въздушен охладител/ пречистване на въздуха / овлажнител / не се изисква освобождаване на въздух от прозореца Благодаря, че дойде!. ◆ Три настройки на въздушния поток нормален / естествен / режим сън и функция широкоугольного обдува. ◆ Подвижна 5-литров резервоар за вода с визуализация на нивото на водата и пакети с лед, пълна Добре дошли в магазина за покупка。. ◆ Колела лесно се плъзгат и са идеални за помещения в жилища /джипове / зимни градини и офис помещения. Успешно пазаруване. ◆ Управление на LFJKTton и пълнофункционално дистанционно управление Ако имате нужда от голям поръчка, моля, свържете се с нас, има намаления。. ◆ Въздушен охладител/ пречистване на въздуха / овлажнител / не се изисква освобождаване на въздух от прозореца Благодаря, че дойде!. ◆ Три настройки на въздушния поток нормален / естествен / режим сън и функция широкоугольного обдува. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Насладете се на спокойствието и комфорта от използването на този високоефективен мултифункционален воздухоохладителя.Системата е оборудвана с охладителя, почистване на въздуха и влагозадържащ с 3 настройки на въздушния поток, включително normal, nature и sleep за оптимален комфорт. също така на разположение са три варианта на феновете, за да се осигури в дома си идеална температура през цялата година.Освен това, визуален и подвижен резервоар за вода лесна за почистване и сигурно, както и дизайн на охлаждащата поставка за универсална количка осигурява повишена маневреност в дома.Цвят бял Тегло на продукта 5,3 кг Размери на продукта 24 x 25 x 59 виж Мощност 65 W, напрежение 220 V.

Други функции

Най-добри сделки