.

.

Крачета без хлъзгане за статив с за Стягане на железен пръстен и винт 3/8 инча, за статив с дупки за винтове 3/8 инча (3 броя)

Крачета без хлъзгане за статив с за Стягане на железен пръстен и винт 3/8 инча, за статив с дупки за винтове 3/8 инча (3 броя)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Армирующее желязо пръстен】 Повишено пръстен за по-добра носеща способност и поддръжка на епендорф записващо устройство 【Висококачествени материали】 е Изработен от високо, лека неръждаема стомана и устойчива на износване гума, за да осигури стабилност на статив. 【3ШТ】 комплектът включва 3 крачета статив. 【Противоскользящий фигура】 Уникална спирала голяма противоскользящий фигура, те имат по-трайно сцепление за повече стабилност.Отличен за неравен терен. 【Широка съвместимост】 сменяеми краката на статив съвместими с штативами с дупки за винтове 3/8 инча и може да замени повечето епендорф. 【Армирующее желязо пръстен】 Повишено пръстен за по-добра носеща способност и поддръжка на епендорф записващо устройство. 【Висококачествени материали】 е Изработен от високо, лека неръждаема стомана и устойчива на износване гума, за да осигури стабилност на статив. 【3ШТ】 комплектът включва 3 крачета статив. 【Противоскользящий фигура】 Уникална спирала голяма противоскользящий фигура, те имат по-трайно сцепление за повече стабилност.Отличен за неравен терен. 【Широка съвместимост】 сменяеми краката на статив съвместими с штативами с дупки за винтове 3/8 инча и може да замени повечето епендорф.Краката на статив LEFTFOTO имат по-голяма площ без приплъзване на гумите, което прави по-устойчив статив, както и за подобряване на носещата способност се използват леки и здрави материали е от неръждаема стомана.Тегло : 47 г Приложимо : 3/8 " Ширина на винта : 50 мм Височина : 55 мм.

Други функции

Най-добри сделки