.

.

Червило за татуировки, 20 бр/кор., Червило с Памучен тампон за Цигари, Здрав, Водоустойчив и защитен от Целувки, Глазура за устни с Памучен Тампон, Преносим Комплект ч?

Червило за татуировки, 20 бр/кор., Червило с Памучен тампон за Цигари, Здрав, Водоустойчив и защитен от Целувки, Глазура за устни с

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

?Индивидуална опаковка : червило с памучен тампон в портсигаре - това е нарушители дизайнЖените също могат да носят със себе си "цигари", както и мъжете.Грим наситен, дълготраен хидратиращ, грим лесно се оттегли, го лесно се придържа към чашата, така че ще са пълни с очарователен темперамент в продължение на целия ден. ? Лек и компактен : "Вземи" непослушно портсигар с помощта на глазура за устни с памучен тампон, която не се придържа към чашата и не выцветет.Момчетата се портсигар, можете да извадите от портсигара червило, нанесете на кръгъл грим, за дълго хидратира и демонстрират най-приказно очарование.Можете да носите "цигари" със себе си, като мъж, и им е много удобно да носите със себе си, когато пътувате. ? Устойчив водоустойчив : водоустойчив, устойчив, антипригарный, хидратиращ балсам за устни, лесен в чорап, естествен.Лесно се нанася, не обесцвечивается, има добра адгезией и може да запази ярки цветове в продължение на дълго време. ? Лесно се нанася и се изчиства : Грим се получава равномерен, не скача и не се простира, лесно се премахва, бързо се изчиства, не е нужно да се притеснявате за пигментацията. ?За различни поводи : лек, елегантен, лек, идеален за грим по всяко време на годината, особено за офиса, срещи, шопинг, на летните партита, събиране на приятели, че е много удобен, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи. червило smoke памучен тампон, червило, издръжлив и водоустойчив, определени течни антипригарных губных червила, лесен за носене Характеристики : антипригарная чаша, не избледняват, лесно да се прилага грим.Супер ярък цвят, покажете своите най-очарователна страна на Наситени и ярки нюанси варират от неутрални до луксозни нюанси, те са издръжлив, водоустойчив и лесно изчезват. Татуаж червило за пълно грим, за дълготрайна хидратация, лесно премахване на грим, не е лесно мръсна чаша, опаковка от кутията за цигари, тегло на продукта : 25 г, броят на продукта : кутия от 20 броя, съдържаща не повече от 20 памучни тампони за червило, може да бъде изпълнена навсякъде, нашата татуажная червило, извлечени от растения, произведени от козметични оцветители и пигменти. Трайна водоустойчива червило за татуировки, добавете формула на боята за устни, ярък и траен цвят.Чаша с незалепващо покритие, не оставя петна, водоустойчив и устойчив на поцелуям.

Други функции

Най-добри сделки