.

.

набор от етерични масла yethious Dark Tea с Етерично масло от Бял чай за дифузьор, 10 мл Етерично масло от Бял чай, Органичен Подарък 10 мл Ароматерапевтического масло от Бял ?

набор от етерични масла yethious Dark Tea с Етерично масло от Бял чай за дифузьор, 10 мл Етерично масло от Бял чай, Органичен Подарък 10 мл

BGN 8.82

Брой продукти
На склад

100% Чисто етерично масло тъмен чай (Camellia sinensis) : Масло тъмен чай идва от Китай с помощта на екстракт от листа на метод на парна дестилация, без добавки и пълнители Ароматно масло се изсипва в по-здрава и красива бутилка от тъмно стъкло. Етерично масло 100% чист бял чай (Camellia sinensis) : Масло от бял чай идва от Китай с помощта на екстракт от листа на метод на парна дестилация, без добавки и пълнители. Ароматно масло се изсипва в по-здрава и красива бутилка от тъмно стъкло.Ние отдаваме голямо значение на качеството на етерични масла.По тази причина ние тестваме всяка една партида на етерични масла за нашите клиенти, за да сте сигурни в чистотата на всяко масло.Многоцелеви : ароматерапия, дифузер, четка, красота, дом, мыловарение, производство на свещи, хол, баня на открито, стая yoya, кола и спа; и т. на Помещение включва : 2 х 10 мл масло тъмен чай и 2 х 10 мл масло от бял чай. 100% Чисто етерично масло тъмен чай (Camellia sinensis) : Масло тъмен чай идва от Китай с помощта на екстракт от листа на метод на парна дестилация, без добавки и пълнители. Ароматно масло се изсипва в по-здрава и красива бутилка от тъмно стъкло. Етерично масло 100% чист бял чай (Camellia sinensis) : Масло от бял чай идва от Китай с помощта на екстракт от листа на метод на парна дестилация, без добавки и пълнители. Ароматно масло се изсипва в по-здрава и красива бутилка от тъмно стъкло.

Други функции

Най-добри сделки