.

.

Кристална Гумичка за коса, многократна употреба Средство за Премахване на коса с Кристали за жени и мъже, Безболезнено Средство За Премахване на Ексфолиращи Коса, ?

Кристална Гумичка за коса, многократна употреба Средство за Премахване на коса с Кристали за жени и мъже, Безболезнено Средство За

BGN 7.93

Брой продукти
На склад

[Кристална гумичка за коса] : Нашият кристална гумичка за коса е изработена от ABS-пластмаса и висококачествени стъклени материали и използва технология за нанокристаллов с гладка повърхност, сигурността и надеждността [Безболезнен и лесен за употреба] : Лесен и удобен за използване, кажете сбогом на традиционните методи на епилация, подходящ за всички типове кожа.С помощта на тази безплатна эпилятора всичко, което трябва да направите, е внимателно да се втрие в кожата с кръгови движения, ако на кожата ви се чувства дискомфорт, опитайте се да го смесват с вода или сметана, за да се намали дразненето на кожата. [Многократна употреба и моющееся] : Средство за обезкосмяване Кристал лесен за почистване, трябва само да изплакнете го с вода след всяка употреба.Можете също така да използват този продукт след като кожата ви е наситен с вода.Никакви пълнители или подзарядок не е необходима и може да се използва повторно до 5 години. [Лесен за носене] : Кристално твърдо средство за обезкосмяване малко и компактно за удобство за носене.Той не заема много място в чантата си или куфар по време на пътуване, дори можете да го сложите в джоба си. [Широко се използва и в идеален подарък] : Кристален ластикът за коса е безопасен за употреба върху костяшках на пръстите, ръцете, краката, гърдите и гърба.Това е безболезнено средство за обезкосмяване - подарък за копринена маска за специални празници, като деня на благодарността, рождени дни. [Кристална гумичка за коса] : Нашият кристална гумичка за коса е изработена от ABS-пластмаса и висококачествени стъклени материали и използва технология за нанокристаллов с гладка повърхност, сигурността и надеждността. [Безболезнен и лесен за употреба] : Лесен и удобен за използване, кажете сбогом на традиционните методи на епилация, подходящ за всички типове кожа.С помощта на тази безплатна эпилятора всичко, което трябва да направите, е внимателно да се втрие в кожата с кръгови движения, ако на кожата ви се чувства дискомфорт, опитайте се да го смесват с вода или сметана, за да се намали дразненето на кожата. [Многократна употреба и моющееся] : Средство за обезкосмяване Кристал лесен за почистване, трябва само да изплакнете го с вода след всяка употреба.Можете също така да използват този продукт след като кожата ви е наситен с вода.

Други функции

Най-добри сделки