.

.

Кутия за котешки тоалетни, Кутии за котешки тоалетни, Утолщающий котешката Единични и Двойна Тоалетна за домашни котки, Кристална Тава за котешки Тоалетни, Голям О?

Кутия за котешки тоалетни, Кутии за котешки тоалетни, Утолщающий котешката Единични и Двойна Тоалетна за домашни котки, Кристална

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Приятна на вид, форма и практически капацитет ви позволяват да привикнат котки и кучета, за да пречиствам, да се предотврати изпражнения на домашни животни на земята и образуват детайл за лесно почистване Външен дизайн, лесно дишайте, уберегает котка от клаустрофобия. Тук е достатъчно места за настаняване няколко котки, и вече не е нужно да се притеснявате за дебели котки. Отфильтруйте окото слой и се изсипва пясъкът е по-чисто.Намалете загуба на котешки тоалетни, както и да се съхранява или заменяйте котешки тоалетна. Подвижна кофа за боклук за лесно почистване и по-интимно дизайн.Му материал е много сигурно, няма да пострада от домашен любимец, а външният вид е много красива, вкъщи не ще изглежда много грозно Име на продукта : Двуслойни полузакрытый котешката с чекмедже Материал на продукта : зелен материал полипропилен Цвят на продукта : син, розов, зелен Област на приложение : семеен, на открито Тегло на продукта : около 2,78 кг размери на продукта : 65 см. * 25 см1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включват продукти, различни от кутия за боклук, както е показано на снимката на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки